2777
2789
عنوان

مادر ها بیان

96 بازدید | 14 پست

من اصلا اجازه نمیدم بچه هام برن تو کوچه

اون روز خونه فامیل بودیم

یهو دیدم بچه هام رفتن دم در خونه تو کوچه

از قضا همسایشون که نمیشناسیم شون

دوتا آقا بودن کولر شون آورده بودن دم خونه همین فامیل ما و داشتن کف کولر با وسیله جوش کاری که ازش آتیش میاد بیرون تعمیر میکردن(خب برو دم خونه خودت ای بابا)

خلاصه بچه های ما هم کنجکاو شدن رفتن بیرون ب نگاه کردنه آتیش، منم تا دیدم عصبی شدم بچه هام صدا زدم که بیان داخل ،،،

من اضطراب اجتماعی دارم و حالم بدشده از این قضیه ، همش احساس میکنم که امکان داشت اون دوتا مرد غریبه با آتیش دستشون بلایی سر بچه هام بیارن ...خداروشکر که چنین نشد و خداوند مراقب بچه هام بودو هست

میخواستم بپرسم بنظرتون من غیر عادیم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خب فقط مامانی حس مادری و نگرانی داری

اره اما خیلی ناراحتم زندگیم بعد از ب دنیا اومدنه بچه ها خیلی متاسفانه سخت شده برام...

این همه مراقبشونم اونوقت یهوی بدون اطلاع من رفتن بیرون ...

اره اما خیلی ناراحتم زندگیم بعد از ب دنیا اومدنه بچه ها خیلی متاسفانه سخت شده برام...این همه مراقبشو ...

بچه ن دیگه. اینجور اتفاقا زیاد پیش میاد هم باید مراقب بود هم دیگه بعضی وقتا باید توکل کرد.

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...

زیاد فیلم جنایی میبینی

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه ن دیگه. اینجور اتفاقا زیاد پیش میاد هم باید مراقب بود هم دیگه بعضی وقتا باید توکل کرد.

یعنی میگی جاهایی که ما هواسمون نیست

خدا مراقبشونه؟

حقیقتش خونه مادرم رفته بودم

و اون اجازه داده برن بیرون

بعدش باهاش بحث کردم

از دست این مادر بیخیال روانی شدم...

یعنی میگی جاهایی که ما هواسمون نیستخدا مراقبشونه؟حقیقتش خونه مادرم رفته بودمو اون اجازه داده برن بیر ...

بچه رو خفه نکن بزار نفس بکشه بزار بازی کنه با بقیه بچه ها فرداروز بزرگ شدن نمیتونن با بقیه ارتباط بگیرن

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نه اما زیادی نگرانم دیگه ...بنظرت نگرانیم بی مورد بوده؟؟یعنی نباید حرص بخورم و ناراحت باشم؟خداروشکر ...

نه واقعا حرکاتت غیرعادیه

بچه رو خفه نکن بزار نفس بکشه بزار بازی کنه با بقیه بچه ها فرداروز بزرگ شدن نمیتونن با بقیه ارتباط بگ ...

خونه خودم پارکینگ داره با بچه های همسایه که میشناسم هرروز بازی میکنند

نگرانیم بیشتر بخاطر اون وسیله آتیشی دست اون مرد هست

همش احساس میکنم خطرناک بوده...و...

احساس میکنم مادر بدی هستم که یک لحظه غافل شدم

خونه خودم پارکینگ داره با بچه های همسایه که میشناسم هرروز بازی میکنندنگرانیم بیشتر بخاطر اون وسیله آ ...

وسواسی نباش زن پسر عموم هم مث توعه چه بچش چه بقیه ازش شاکی ان

یعنی میگی جاهایی که ما هواسمون نیستخدا مراقبشونه؟حقیقتش خونه مادرم رفته بودمو اون اجازه داده برن بیر ...

آره چون ببین هر چقدرم مراقب باشی آخرش ی اتفاق ناخواسته پیش میاد و نمیشه همیشه همینطور نگران زندگی کرد. نمیگم بیخیال باشی ولی از شدت نگرانیت کم کن و بسپار بخدا

من راستش دخترم ک کوچولو بود باید می واشتمش پیش مادرشوهرم می رفتم سرکار ایشون هم یخورده بیخیال یا چون سنشون زیاده و آروم ما اینطور حس می کنیم.

بعدش دقت کردم دیدم بچه وقتایی ک پیش منه بیشتر میفته یا حواسم نیس می خوره به مبل و جایی یا اتفاق پیش میاد

دیدم این نگرانی ها واقعا بخشیش ذهنیت و باید تمومش کرد.

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...