2777
2789
عنوان

سالگردمونه🥺

78 بازدید | 4 پست

بچه ها چن روز دیگ سالگرد عقدمونه

تازه عروسی گرفتیم و اومدم خونه خودم

به نظرتون چیکار کنم

غذای مورد علاقشو بپزم

و یه کیک شکلاتی درست کنم و یه شب رویایی😁🤣🤣🤣🤣

ببخشید هااا

البته اگر اصلا یادش نبود چی😑

چون سابقه داشته

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

بله جشن بگیر

ژله و بستنی ام داشته باشین

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

همه چی درست کن اگریادش نبودباهاش قهرکن همه چیزبریزبهم با دادوهواربروخونه بابات.😂😂😂😂

🤣🤣🤣

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

[QUOTE=418610161]بله جشن بگیر ژله و بستنی ام داشته باشین[/QUOTE

سعیمو میکنم