2777
2789

آره اونم گوش به فرمانه هرچی تو گفتی بگه چشمممممم فرزندم 🤣

شوخی کردم ناراحت نشیااااا

طبیعی است که آغازها زیبا باشند:زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید: سلام،من آدم پستی هستم...!

🤣🤣🤣

وایبهم میگفت نصف این چیزایی که تو این دورهها میگیم یک جوری. فریب ذهنی مدرن برای تلاش کمتر و پذیرش دردا و به شکل فلسفی و هزار تا حرف دیگه که زد. واست مخم سوت کشید، پس خیلی هم خانم مثلا بزرگی بود پیج اینستا داره و اینا. بعد. به من گفتش که اصلا قانون جذب این اداها رو نداره تو فقط برای خواستات تلاش کن. به خودت باور داشته باش شاکر باش تموم شد خواستهتو دریافت میکنی. گفت این شمپ تراپی و یا حتی چیزای مختلف و اینجور چیزا فقط صرفا بازیه، اگر هم باشه برای آدمای. توی جامعه به شکل عادی نیست برای آدمای فوقالعاده با انرژی معنوی خاصه که توی دل طبیعت زندگی میکنن و همه چیز ارگانیک چه رژیم غذایی چه توی طبیعت. و اینا دریافت میکنن هم مثل ما که زندگی شهری یا حتی کلا وابسته به اقتصادی داریم. من با یکی از این خانم قانون جذبی در ارتباط بودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قانون جذب واقعیه یا الکیه؟

خودش واقعیه ولی نه این شکلی که اینا میگن

این طریق باب شده تو شبکه های اجتماعی صرفا برای ایجاد حس لذت و توهم ساختگی برای امیدواری بیخوده

تو حالت واقعی فقط تلاش تلاش تلاش و تلاشه !!!

با شکرگزاری حالت خوب نگه میداری تا انگیزه داشته باشی

یعنی این دعانویسا و اینا هم الکین؟ این سابلیمینال و اینا که میگن

سابلیمینال چی بابا

من تو یه کانال معروف دیدم داشت سابلیمینال میفروخت و همه میگفتن آره نتیجه گرفتیم و فلان

بعداً فهمیدم این سابلیمینال از روی آهنگ پایانی یه فیلم سینمایی پوـ ـرن مانند 18 ساختن

بعد منو تو گروه ادمین اد هر و کر میخندیدن

چه میدونم سابلیمینال بزرگ شدن چشم

طرف میخندید میگفت این هنوز چشماش شبیه دونه عدسه که 💔