2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرچیزی که فکر میکنین رعایتش خیلی واجبه واسه عمل ولی خب بعضیا اهمیتی نمیدناولین تجربه عملمه خیلی میتر ...

منم میترسیدم بهوش نیام خیلی خیلی میترسیدم به هرچیزی قبل عمل فکر کنی بد عمل همونو ب زبون میاری بهوش اومدم یکم جای بخیه هام درد میکرد چشام تار میدید گیج گیج خواب بودم تهران عمل کردم تا کرج رفتم ما مسیر تار میدیدم بد ساعت هشت خابیدم تا شیش بعدظعر خونریزی داشتم مامانم همش پاک میکرد خابیدم متوجه هیچی نبودم طاق باز خابیدم اذیت نشدم چون داروی زیادی بهم زدن بد اون طاق باز خابیدن اذیتم میکرد تو گوشی میرفتم فیلم میدیدم ولی سرمو پایین نمیگرفتم زیاد نمیخابیدم درازنمیکشیدم چون ورمش بیشتر میشد غذامو ادویه نمیزدم یکم نمک خیلی کم و مهمتر از همه من سه روز کبود ورمم خوب شد آب کرفس با آب سیب قاطی کن همش بخور ورم کبودیدت خوب خوب میشه آب ناناس هرچی بیشتر آبمیوه بخوری به نفعته من کمپرس نذاشتم ولی با آب میوه ورمم خیلی خیلی خوب شد مخصوصن کرفس بد یک هفته روی پهلو قشنگ میخابیم

هرچیزی که فکر میکنین رعایتش خیلی واجبه واسه عمل ولی خب بعضیا اهمیتی نمیدناولین تجربه عملمه خیلی میتر ...

یکی اومده بود بد دو هفته هنوز کبود من من اصلن فقط فقط سر آبمیوه که خوردم بخور خیلی واجبه اگه روز اولم زیاد میخوردم صورتم نه کبود میشد نه باد میکرد ولی نخوردم از روز دوم شروع کردم سری رفت