بچه ها شما هر شب اسید فولیک فقط میخورید؟ خارجی یا ایرانی؟
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
2-3 هفتش بوده قطعی نمیدونستم باردارم ولی خودم زعفرون و اینا خوردم
پس ان شالله که باردار نبودی و فقط فکر کردی که هستی . الکی الکی دیه ننداز گردن خودت. در صورتی که بچه باشه و شما بندازیش باید به ورثش دیه بدی که میشن خواهر برادراش البته اون هنوز قلبم نداشته. ان شالله که خوش موقع و خوش روزی یه نی نی خوشگل خدا بهت بده
خودمون هم میتونیم بخورییم من یه دکتر زنان رفتم پیرزن بود با تجربه گفت فقط اسید فولیک بخور، نمیدونم
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
ایرانی. صبح ها میخورم. ویتامین E هم از دیشب شروع کردم. زرد آلو و توت فرنگی هم خوبه
من شب اسید فولیک میخورم، عیب نداره؟ بعد ویتامین ای هر روز ضرر نداره؟
اگه کیست باشه یا تنبلی با ویتامین E از بین میره ولی وقتی باردار شدید باید قطع بشه
جدی عزیزم، منم دکتر بهم گفته کیست ریز زیاد داری، اما بهم دارو نداده فقط مدروکسی پروژسترون داد واسه تنظیم پری فکر کنم باشه وگفت وزن کم کن
دکتر رفتم دیروز حالم بد بود گفت بودی 2-3 هفتتم بوده بچه اول بود چون هنوز عقدم نشد نگه دارم ...
ای بابا حالا که گذشت کلا بچه هایی که بعد اونم به دنیا بیان ورثه اون حساب میشن بازم می تونی زنگ بزنی دفتر مرجع تقلیدت بپرسی که خیالت راحت باشه. ولی اگه بازم تکرار شد بچته مال خودته حلال زاده حلال زادست ازون بله سر عقد به بعد شما دربست در اختیار همسری به حرف اطرافیانم کار نداشته باش اونا دو روز می گن می خندن بعدشم یادشون میره ناراحتیش می مونه با تو که کاش این کارو نمی کردم. ولی میگم حالا که گذشت ولی ان شالله خدا به موقش یه دسته گل بهت بده.