2777
2789
عنوان

دیگه تموم شد

137 بازدید | 10 پست

یادمه همیشه اهنگ هر عشقی میمیرد خاموشی میگیرد و که گوش میدادم اونجا که میگف عشق تو نمیمیرد و محکم داد میزدم برای تو...

ولی مرد . همه میمیرن . عشق ما تو اوج تو صحنه نبردی که گلادیاتور اخرین تلاششو میکنه مرد.

بعدش فهمیدم تنها جنگجوی اون صحنه من بودم و درست وقتی زانو زدم جنگ تموم شد.

ما با هوای بهار و شکوفه های درخت ها شروع شدیم و وسط ی روز گرم تابستونی برای هم تموم شدیم

دروغ ک واجب نیس راستش از روز اولشم میدونستم دووم نمیاریم میدونستم بعد تو من تمومم ولی بخاطر گرفتن دستات بین دستام بیخیال عقلم شدم

تو اشتباه بودی همه میدونستن ولی قشنگترین اشتباه زندگیم بودی تو کابوسی ولی من ببدار نشم کاش

من قبل تو دختری با موهای بلند و صاف خنده های از ته دلم و شیطنتی بی پایان بودم

و الان دختریم ک گوشه اتاق تو خودم جمع شدم از رگ های بریدم شعر میباره و میتونم قرن ها برای اون تصویر بوسه ناگهانی غزل بگم موهاام موج برداشته پیچ و تاب خورده در هم درست مثل روزی که تو هیاهوی نگات گم شدم

من و تو باز سبز میشیم باز عاشق میشیم تو دنبال صدای خندم تو دخترای شهر میگردی من با هر غروب افتاب تاریکی چشات جلو رومه

قشنگترین چیز ها مال تو عاشق شو ازدواج کن پدر خوبی میشی حتما

من و تو ما نشده تموم شدیم

میسپارمت به دریا نازارم

بیا که تنها رفیقم همین تنهاییه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولش کن عزیزم ب هیجات نباشه نمیدونم چندسالته ولی بزرگتربشی میفهمی دنیاپرازاین امدن هاورفتن هاست خودتو ...

نه نه اصلا ناراحت نیستم

چون خودم میدونستم تهش چیه

قشنگترین قسمت زندگیم روزای با اون بودنه

نه نه اصلا ناراحت نیستم چون خودم میدونستم تهش چیهقشنگترین قسمت زندگیم روزای با اون بودنه

خداروشکرکه خودتوبراش ناراحت نمیکنی عزیزم

جریان زندگی همینه یروزایی خیلی شادیروزایی خیلی غمگین مهم اینه میگذره..

خداروشکرکه خودتوبراش ناراحت نمیکنی عزیزمجریان زندگی همینه یروزایی خیلی شادیروزایی خیلی غمگین مهم این ...

بله قطعا همینطوره

ممنونم که وقت گذاشتین