الان یه دوست عزیزی تاپیک زده بود واسه خودشم نبود که اگه متوجه شید شوهرتون دوران عقد خیانت کرده چیکار میکنید...
خیلیا اومدن گفتن گذشته و ببخش و فلان
من گفتم که مردا همه خیانتت میکنن (تا زمانی که خانوم ها اونارو بدون شروط و تنبیه میبخشن و یه عده هم نفر سوم رابطه میشن بله خیانت میکنن حتی اگه عاشق اون خانوم باشن) و یه عده بهم پریدن که تو داری خیانت و عادی سازی میکنی با این حرفت یا گفتن تو محیط سمی بزرگ شدی خاستم الان یه چیزی رو توضیح بدم..
ببینید خیانت زن و مرد از نظر من باهم برابره و جفتش کار زشتیه اما چرا خیانت اقایون اینقدر جدیدا زیاد شده؟ حتما واستون پیش اومده توی فامیل ببینید ک خانومشونم خبر نداره یا حتی از طرف یه اقای متاهل پیشنهاد دریافت کنید...
دلیلش اینه که زنامون به دلیل وابستگی ترس از خیلی چیزا اون مردو بی چون و چرا میبخشن و فوقش یه ماهی اخم و تخم کنن اون مرد هم ادامه میده و این واقعیه من نمیگم تا بهتوم خیانت شد جدا شید ولی میتونید تنبیه اش کنید نمونش خاله خودم بهش خبانت شد برگشت خونه پدربزرگم چنتا شرط واسه دامادمون گذاشت ک فلان برگه هارو امضا کن خاله من باز باهاش فرار کرد و رفت و شوهرش باز خیانت کرد منطور من این بود وگرنه پدر برادر دایی عمو تا حالا هیچ کدوم جز چشم پاکی ازشون ندیدم اما وقتی یکی خیانت میکنه و تنبیه نمیشه باز تکرارش مبکنه شک نکنید