2777
2789
عنوان

خیانت مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 35 پست
در مورد بقیش ، بقیه نظر گذاشتن دیگه من چی بگم؟ جواب اونارم ندادی

چی میگی فداتشم😂میگم توی همون تاپیک گفتم خیانت میکنن تا زمانیکه شما این جوری رفتار کنید...

با همه بی سرو سامانی ام باز بدنبال پریشانی ام ...

خیلی از خیانت ها ربطی به ذات خراب و... نداره. وقتی زن یا مرد اون عشق و هیجان و رابطه ی خوب رو تو زند ...

میتونن جدا ششن بعد تامین کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میگی فداتشم😂میگم توی همون تاپیک گفتم خیانت میکنن تا زمانیکه شما این جوری رفتار کنید...

شما متوجه نیستید که برخلاف میل باطنی دارید توجیهش میکنید! من هرچقدر بگم بازم شما میگی نه چون دیدگاهت متفاوته

ولی میتونستی کلا اون جمله رو ننویسی

وقتی یه پسر جوون یا نوجوون میاد دیدگاه تورو میخونه وقتی یه خانم نااگاه میاد پیام تورو میخونه تو ذهنش میشینه که اها! پس دلیل خیانت مردا، اینه که زنا نمیتونن مدیریت کنن یا رسم زندگی بلد نیستن!

در حالی که همچین چیزی نیست، بهترین زندگیا و با سیاست ترین خانوما بهشون خیانت هم شده، دلیلش فقط یک چیز میتونه باشه اونم خود اون مرد هست، و جامعه تا وقتی که اون دیدگاه تورو قبول داشته باشه همین جوری میمونه

اینجا کنج امن حرفای ناگفته ست.. قصه ی تو چیه ؟🫂🌱

شما متوجه نیستید که برخلاف میل باطنی دارید توجیهش میکنید! من هرچقدر بگم بازم شما میگی نه چون دیدگاهت ...

شما اصلا منظور حرف های منو متوجه نشدید و میاید نظر میدید.. دلیل خیانت ربطی نه به ظاهر داره نه سیاست وگرنه زیباترین سلبریتی ها بهشون خیانت نمیشد... تمام حرف من این بود وقتی میاید به راحتی شوهراتونو میبخشید اونام واسه خیانت کردن جسور تر میشن..

نا اگاهی بعضی وقتا یعنی تو حرف کسی رو متوجه نشدی و میای نظر اشتباه میدی وگرنه فکر نمیکنم هیچ کجای حرف من ربطی به توجیه خیانت داشته باشه هرکس پیامو بخونه میفهمه... توی همون تاپییک خیلیا باز گفتن ببخش و به روی خودت نیار ک من اون نظرو گفتم ک تا میبخشید اونا ادامه میدن... التماس تفکر 🫰🏻

شما اصلا منظور حرف های منو متوجه نشدید و میاید نظر میدید.. دلیل خیانت ربطی نه به ظاهر داره نه سیاست ...

در مورد قسمت اول کامنتت: منم همینو گفتم دلیل خیانت ربطی به این چیزا نداره

اون مرد یک انسان بالغه برای اینکه خیانت نکنه نیازی به تنبیه شدن نداره، همونطور که من برای خیانت نکردن نیازی به تهدید و ترسیدن ندارم خودم میدونم عمل ناپسند و غیراخلاقی هست، میدونم تعهد یعنی چی ، مردا پسر بچه ۶ ساله نیستن فکر نکن با رفتارای یک زن میترسنو عقب میکشن همه چی برمیگرده به تربیت اموزش و ذات درونیشون.

در مورد قسمت اول کامنتت: منم همینو گفتم دلیل خیانت ربطی به این چیزا نداره اون مرد یک انسان بالغه برا ...

الان شما با این حرفتون حرف قبلیتونو نقض کردید یعنی دارید میگید خیانت ذاتیه و مردا نیاز ب تنبیه ندارن وقتی خیانت میکنن تصمیم خودشون بوده.... درسته تصمیم خودشون بوده و بچه نیستن

ببین عزیزم خیلی از خیانتا ذاتیه درسته اما خیلی از خیانت هام از روی عادته یا طرف تلنگری نخورده یا گول یه فریبی رو خورده وقتی یه خانوم میفهمه بهش خیانت شده رفتار درست چیه؟ من میگم نیاید و سریع اونو نبخشید (تمام حرفم اینههههههه) تهدید کنید ب طلاق و اگه اصرار کرد ازش تعهد محضری بگیرید چون اگه توی اون دسته باشه که خیانتش از ذات کثیفش نیست دیگه تکرار نمیکنه اگرم کرد جدا شید اما اگه فقط گریه زاری کنی و بعد ببخشیش اون متوجه کار زشتش میشه اون طور ک باید بشه.؟! راهش ببخشه یعنی؟ بعدم خیانت ها باهم برابر نیست یکی با رابطه جنسی خیانت میکنه یکی دو صفحه چت. بوده قطعا میشه اونی ک چت کرده رو نسبت به قبلی راحت تر بخشید ولی خانومای ما میگن ببخش ولکن بخاطر بچت به خاطر زندگیت...

الان شما با این حرفتون حرف قبلیتونو نقض کردید یعنی دارید میگید خیانت ذاتیه و مردا نیاز ب تنبیه ندارن ...

نگاه کنید من با توجه به شرایط تاپیکت برات نظر گذاشتم! یعنی اینکه وقتی میفهمی در گذشته این اتفاق افتاده! نه در حال حاضر

اگه در حال حاضر اتفاق بیفته که تکلیف معلومه

نگاه کنید من با توجه به شرایط تاپیکت برات نظر گذاشتم! یعنی اینکه وقتی میفهمی در گذشته این اتفاق افت ...

درسته🫰🏻

قبول دارم ولی باید بپذیریم خیلی از خانوم ها شرایط جدایی رو ندارنپشتیبان و حامی ندارنمن میگم حتی تو ا ...

درسته نمیتونن جدا بشن، باید تنبیه کنن و مثلا از لحاظ مالی خودشونو بالا بکشن...

من درمورد مردایی که خیانت میکنن میگم که تنبیه نمیشن

خدایا ایران قشنگمون رو از شر احمقها رها کن 🙏🏻🩵

میتونن جدا ششن بعد تامین کنن

آره ولی اکثرا بخاطر شرایط و بچه و... جدا نمیشن خیلیییی مورد اینجوری دور و برم هست، حالا بعضیا هم هستن که زن یا شوهرشونو دوس دارن و نمیخوان جدا شن ولی خیانت هم میکنن

خدایا ایران قشنگمون رو از شر احمقها رها کن 🙏🏻🩵

آره ولی اکثرا بخاطر شرایط و بچه و... جدا نمیشن خیلیییی مورد اینجوری دور و برم هست، حالا بعضیا هم هست ...

بزار قبول نکنمــ

مشکلشون گفتن کلمه همه است احتمالا عادی سازی با این حرف شما نمیشه ولییی با اینکه روزی ۲۰تا تاپیک خیانت تایید میشه قطعا عادی سازی میشه باید این قضیه رو جمع کنن چون یسریم بچه ان میان چرت و پرت مینویسن