2777
2789
عنوان

خیانت مرد

327 بازدید | 35 پست

الان یه دوست عزیزی تاپیک زده بود واسه خودشم نبود که اگه متوجه شید شوهرتون دوران عقد خیانت کرده چیکار میکنید...

خیلیا اومدن گفتن گذشته و ببخش و فلان

من گفتم که مردا همه خیانتت میکنن (تا زمانی که خانوم ها اونارو بدون شروط و تنبیه میبخشن و یه عده هم نفر سوم رابطه میشن بله خیانت میکنن حتی اگه عاشق اون خانوم باشن) و یه عده بهم پریدن که تو داری خیانت و عادی سازی میکنی با این حرفت یا گفتن تو محیط سمی بزرگ شدی خاستم الان یه چیزی رو توضیح بدم..

ببینید خیانت زن و مرد از نظر من باهم برابره و جفتش کار زشتیه اما چرا خیانت اقایون اینقدر جدیدا زیاد شده؟ حتما واستون پیش اومده توی فامیل ببینید ک خانومشونم خبر نداره یا حتی از طرف یه اقای متاهل پیشنهاد دریافت کنید...

دلیلش اینه که زنامون به دلیل وابستگی ترس از خیلی چیزا اون مردو بی چون و چرا میبخشن و فوقش یه ماهی اخم و تخم کنن اون مرد هم ادامه میده و این واقعیه من نمیگم تا بهتوم خیانت شد جدا شید ولی میتونید تنبیه اش کنید نمونش خاله خودم بهش خبانت شد برگشت خونه پدربزرگم چنتا شرط واسه دامادمون گذاشت ک فلان برگه هارو امضا کن خاله من باز باهاش فرار کرد و رفت و شوهرش باز خیانت کرد منطور من این بود وگرنه پدر برادر دایی عمو تا حالا هیچ کدوم جز چشم پاکی ازشون ندیدم اما وقتی یکی خیانت میکنه و تنبیه نمیشه باز تکرارش مبکنه شک نکنید

با همه بی سرو سامانی ام باز بدنبال پریشانی ام ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مردا با تنبیه هم درست نمیشه

فرزندم،ازملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم.امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد. روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی    خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز. روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد، این روزهادارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد

موافقم متاسفانه چون اکثر خانوم ها وابستگی مالی یا عاطفیشون بیشتره نسبت ب اقایون یا چون نمیخوان زندگی بچه هاشون رو خراب کنن( مسلما بسیار با گذشتن)

مجبور میشن چشمشونو ببندن و نادیده بگیرن

در صورتی اگر اقایون با عواقب سنگینی روبرو بشن قطعا دیگه جرات چنین کاری رو نمیکنن

موافقم متاسفانه چون اکثر خانوم ها وابستگی مالی یا عاطفیشون بیشتره نسبت ب اقایون یا چون نمیخوان زندگی ...

منم همین حرفو زدم شاید منظورمو خوب نرسوندم اما خب یه عده عادت دارن فقط به یکی بپرن

حتی اگرم اینطور باشه نباید بیای تو فضای عمومی به وضوح بگی"همه مردا خیانت میکنن

چون واقعا باعث عادی سازی میشه انگاری حق میدی بهشون

میتونی عقاید و باور هاتو تو دلت نگه داری

اینجا کنج امن حرفای ناگفته ست.. قصه ی تو چیه ؟🫂🌱

بعضیا ذاتشون خرابه اما یه عده ام درس میگییرن و تکرار نمیکنن

خیلی از خیانت ها ربطی به ذات خراب و... نداره.

وقتی زن یا مرد اون عشق و هیجان و رابطه ی خوب رو تو زندگی ندارن میخوان از جای دیگه تأمینش کنن (این اصلا خوب نیست و خیانت رو توجیه نمیکنم اما متأسفانه علتش همینه )

خدایا ایران قشنگمون رو از شر احمقها رها کن 🙏🏻🩵

موافقم متاسفانه چون اکثر خانوم ها وابستگی مالی یا عاطفیشون بیشتره نسبت ب اقایون یا چون نمیخوان زندگی ...

بنظرت اون مردیکه بخاطر ترس از مهریه و عواقب سنگین خیانت نکنه، خیانت نکردنش ارزش داره؟

من مرد دیدم بهترین شرایط رو داره و میتونه خیانت کنه ولی چون زن و زندگیشو دوس داره این کارو نمیکنه، مردیکه خیانت میکنه باید بندازی دور

خدایا ایران قشنگمون رو از شر احمقها رها کن 🙏🏻🩵

بنظرت اون مردیکه بخاطر ترس از مهریه و عواقب سنگین خیانت نکنه، خیانت نکردنش ارزش داره؟من مرد دیدم بهت ...

قبول دارم ولی باید بپذیریم خیلی از خانوم ها شرایط جدایی رو ندارن

پشتیبان و حامی ندارن

من میگم حتی تو این شرایطم میتونن اقا رو تنبیه کنن

حتی اگرم اینطور باشه نباید بیای تو فضای عمومی به وضوح بگی"همه مردا خیانت میکنن چون واقعا باعث عادی س ...

من بعدش بقیه این حرفارم گفتم نمیبینید یا واقعا نمیخاید ببینید؟