2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 27 پست
شوارم اخلاقش زیاد خوب نیس اهل معاشرت نیس با خانوادم خوب نیس اصلا نمیره نمیاد کسی ام میاد خونمون بی ا ...

۱۵ ساله چی حالیشه تقصیر مامان باباته ک تورو شوهر دادن برو طلاقت بگیر

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام.چرا من دیگه نمیتونم به شما پیام بدم؟

درخواست های ک بهم گفته نشه من لغو میزنم ،خب مشکل شما چی بوده؟

وکیل نیستم ولی هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

میگیرم ولی خیلی حس بدی دارم ک طلاق بگیرم چی میشه ابروم میره

زندگی تون کنین طلاق ولش کنین ،طلاق بگیرین چیکا کنی بعدش؟ سرمایه دارین و حمایت دارین خونه پدر بمونین دعوا بحث !!! ول کنین زندگی تون برسین

وکیل نیستم ولی هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

زندگی تون کنین طلاق ولش کنین ،طلاق بگیرین چیکا کنی بعدش؟ سرمایه دارین و حمایت دارین خونه پدر بمونین ...

خب وقتی ک همسرم هر دعوایی میشه میندازه گردن من غرور منو خورد میکنه من چ زندگی تنم باهاش

والا اگر ابرو برای خانواده ات مهم بود ۱۵ سالگی بچه رو شوهر نمیدادن بعدم اصلا تو مقصر نیستی

خیلی حالم بده بخدا ۱۰ بار تاحالا خاستم خودم رو بکشم بقران دیگ نمیکشم ن میتونم اونجا باشم ن اینجا

خب وقتی ک همسرم هر دعوایی میشه میندازه گردن من غرور منو خورد میکنه من چ زندگی تنم باهاش

تحویل نگیر حساس نشو برین سریک کاری تو خونه همش نباشین