2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گاز رو تا ته دادم پشمای مربی ریخت 🤣

روی دنده چند ؟ 🤣

من خودم هنوز گواهینامه ندارم ۲۲ ماه این برج ۱۸سالم پر میشه میخوام برم اخر ماه ثبت نام کنم واسه گواهینامه ولی تا حدودی شوهرم بهم یاد داده رانندگی درحد دنده ۲ و ۳ و عقب و ۳فرمان میگن چیه اونو توی جاده خلوط هم میشنیم بعضی وقتا ...😂

روی دنده چند ؟ 🤣من خودم هنوز گواهینامه ندارم ۲۲ ماه این برج ۱۸سالم پر میشه میخوام برم اخر ماه ثبت ن ...

یک موقعی که داشت توضیح میداد بنده خدا😂

برو خوبه که تشویقت میکنه

بعد چند بار آزمون قبول شدی ؟

یه بار رد شدم دیگه نرفتم پولی گرفتم اما خدایی عالی میرونم با پژوپارس صفر خودمون تمرین تکرار کردم دیگه ببین من چه دل و جرأتی دارم شوهرممم حسااااس

یک موقعی که داشت توضیح میداد بنده خدا😂برو خوبه که تشویقت میکنه

بنده خدا دارم اون لحظه روتصور میکنمممم ودیدن قیافه مربیه🤣🤣

اره عزیزم خیلی خوبه صد در صد بعد شوهرم خودش نظامیه راحت قبولم میکنن انشالله بتونمحرفه ایی یاد بگیرم مثل رانندگی خود شوهرم اصن یچی میگمماااا توی ایناینستا نشون میده دختره رو پیج داره رانندگی میکنه لایی میکشهه اوووف نگممم یرات 🤧🤣 وقتی دستی بکشمااا نمیدونمممم لایی هرچیییی چقدر حال میده بخدااااا

آنقدر ذوق اینجور چیزارو پیش شوهرم میکنم میگه خدایا دختر تودلت به چی خوشه اخهه اینا همه یه روزی میشه عادی واست الان خیلی توی کفشی😂😂 وقتی اینجوری و اونجوری دنده عوض میکنه اخخخخ🤧🤣 بشینی پشت ۶ سیلندررررر عااااححح😍🤣

یه بار رد شدم دیگه نرفتم پولی گرفتم اما خدایی عالی میرونم با پژوپارس صفر خودمون تمرین تکرار کردم دیگ ...

اووففف شوهر من زیاد حساس نیست اصلا خودش بهمیاد میده اکثر وقتا البته تا ناه پیش الان دیگه میرم کلاس از این ماه

ی سری تازه من دنده ۳رو یاد گرفته بودم با اعتماد به نفس کامللللل وقتیی به قراننن توی جاده گاز دادم یه دفعه مانع اومد جلوم از بغل کامیون از جلو فرعی ماشین از بغلمم این طرف موتوری حالا مونده بودم چیکار کنمممم وقتی ترمز زدم وقتی ترمز زدممم وقتی شوهرمرفته بود کف پاااا🤣🤣 خندش گرفته بود مگهههه اخرش بهم گفت من هیچی ماشین هیچیی جان خودت دختررر آروم باشش در خطره من میترسم یاد بگیری رانندگی همش یکسره یا تصادف کنی بیام جمت کنم یا اینکه خودتو عر روز توبیمارستان جمع کنم 🤣اصلا جنبه نداری گفتممم حالاا اشکال نداره ولش کن گذشتتت