2777
2789
عنوان

دنگمو زدم

122 بازدید | 17 پست

بیشتر از یکساله باهمیم تقریبا نزدیک یکسال و نیم خیلی شدیددددددد عاشق همیم.ولی بخاطر مهاجرتش و اینکه اصلا آدم ازدواجیی نیس و شغل هم نداره نمیتونم ازدواج کنیم.رفتیم کافه اینا.دنگمو زدم بعد چند روز فقط تشکر کرد و نگف نیاز نبود بزنی اینا.اینم بگم پول نداره.اصلا نمیتونم جدا شم نمیدونم باید چیکار کنم .زندگی بدونش برام سخته

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

پول نداره چجور میخواد معاحرت کنه.عشق تو تون موج میزنه ک

حتما از این قاچاقی ها که میرن پناهنده میشن خیلیها مفت خورن برای اینکه ک ون کار ندارن میرن پناهنده میشن مالیات مردم بیچاره یه کشور دیگه رو بخورن

خدایاشکرت

حتما از این قاچاقی ها که میرن پناهنده میشن خیلیها مفت خورن برای اینکه ک ون کار ندارن میرن پناهنده می ...

عزیزم قضاوت نکن مهاجرت تحصیلی میونه باباش قراره زمین بفروشه با مول اون بره.بورسیه شده

از اول بی پول بود ؟ من همه چیو میتونم تا یه اندازه ای تحمل کنم جز اینکه طرفم پول نداشته باشه همون ا ...

اره از اول بی پول بود.اولین رابطم بود به عشقش گول خوردم