2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا عقل

عشقی که با عقل و منطق شروع بشه، دوام داره اما عشقی که صرفا با چهار تا هورمون و احساس باشه سریع فروکش میکنه.

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. یادت باشه آنا~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربریهای رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄

کلا زیر سن ۲۴ و ۲۵ عشق نباید باشه

وکیل نیستم ولی هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

عقل و منطق واسه دوست داشتنه

عشق فقط و فقط از قلبه

خودم همیشه دوست داشتم دیوونه وار عاشق یه نفر بشم بدون دلیل و منطق که خوب خدا دوسم داشت و تو این شرایط قرارم داد

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
مثلا عقل و منطق میگه اگه طرف وضعیت مالی مناسب داشت شغل و موقعیت عالی داشت و بعد خانواده درست حسابی د ...

آدمی که عاشق اینا رو نمبینه اگه باهاش رفتی زیر یک سقف بعد عاشقش نشدی چی

عقل و منطق واسه دوست داشتنه عشق فقط و فقط از قلبه خودم همیشه دوست داشتم دیوونه وار عاشق یه نفر بشم ...

منم از ته دل دیوونه وار عاشق یکی هستم ولی مامان و بابام میگن این ازدواج عاقلانه نیست

آدمی که عاشق اینا رو نمبینه اگه باهاش رفتی زیر یک سقف بعد عاشقش نشدی چی

نه.عشق در نگاه اول چرته.عشق کم کم میاد تو زندگیت.

حالا اگه عاشق طرف شدی،بعد طرف بی پول بود و کم گم گرفتاریها و مشکلات زیاد بود و خودشو نشون داد و سر خرید کوچکترین چیزی زدی توسر وکله هم چی؟

منم از ته دل دیوونه وار عاشق یکی هستم ولی مامان و بابام میگن این ازدواج عاقلانه نیست

چند سالته؟ لابد ادم مناسبی نیست

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
اگه با یکی از سر عقل ازدواج کنی ولی بعد عاشقش نشی چی

از سر عقل وقتی آشنا بشی

یه مدت ارتباط میگیری

اگر ازش خوشت اومد و حس عاطفی برقرار شد

ادامه دارد میشه و ..

سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

چند سالته؟ لابد ادم مناسبی نیست

۱۷ سالمه آدم مناسبه مامان و بابام مشکلشون با سن و درس منه اینجوری میگن که این ازدواج عاقلانه نیست چون بیخیالش شم ولی من بهشون گفتم به یک شرط درسمو ادامه میدم که بزارن ازدواج کنیم