2777
2789
عنوان

احساس سنگینی

47 بازدید | 10 پست

یه فامیل داریم که مدت زیادی بعد اینکه میاد خونم فرداش من حالم تغییر می کنه احساس سنگینی می کنم و انگار قلبم داره سوراخ میشه. با اینکه ظاهرا اخلاق بدی نداره تقریبا هر دفعه همبن طور میشه. تجربه مشترک داشتید؟ چیکار باید بکنم

بقول دوستان بار منفی داره جدی میگم یکی از دوستام باهام حرف نمیزنه میگه اونقدر گرفتاری داری حالم بد م ...

آها. نمیدونم تازه من فهمیدم چند ساله میاد میره کلا من استرس می گیرم حتی خونه خودش میرم همین طور میشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آها. نمیدونم تازه من فهمیدم چند ساله میاد میره کلا من استرس می گیرم حتی خونه خودش میرم همین طور میشه ...

یه گرفتاری برام پیس اومده یه هفته اس شبی ۲ ساعت میخوابم به زور کارارو انجام میدم خیلی تاثیر داره

یه گرفتاری برام پیس اومده یه هفته اس شبی ۲ ساعت میخوابم به زور کارارو انجام میدم خیلی تاثیر داره

من خسته شدم از این فامیل چقدر استزس بکشیم به کسی هم نمیتونم بگم مامانم که عاشقشونه. شوهرم هم که هر چی بهش میگی کلا نه باور داره نه چیزی.

من خسته شدم از این فامیل چقدر استزس بکشیم به کسی هم نمیتونم بگم مامانم که عاشقشونه. شوهرم هم که هر چ ...

جوابش نکن اگه از قبل میگه میخوام بیام بگو فلان جا دعوتیم پاشو برو مهمونی

خودتم اصلا دعوتش نکن ابنجوری کم محل میشه خونشونم نرو اصلا

جوابش نکن اگه از قبل میگه میخوام بیام بگو فلان جا دعوتیم پاشو برو مهمونیخودتم اصلا دعوتش نکن ابنجوری ...

چسبیده به ما آخه منم دیر به دیر مبرم دیگه مجبور باشم دعوت کنه چون ضایعست بقیه میفهمن مامانم هم گفتم دوسشون داره. گیر کردم

مامانت به تو چه؟کم کن رفتو امدوو کم نمیکنی وایسا حالت بد باشه

میگم هر 6 ماه میرم خونش فامیل نزدیکه بغل گوشمونه هی خودش زنگ می زنه چیکار کنم. مامانم آخه با من بد شه منافع من به خطر می افته.