2777
2789
عنوان

پرده بکارت

125 بازدید | 19 پست

من بعد سرسرع ابی

ترشح سفید داشتم زیاد بود اندازع ی نقطهخون بود هیچ دردی نداشتم تایم تخمگذاری بوده

ورجین ام و الان نکران دوس ندارم بابت این اتفاق بکارت ب مشکل بخوره استرس دکتر رفتن دارم

اونجا رفتم اوژانش گفتن امکان نداره پاره شده باش چون خونریزی نداری و پاک باز صورت جلسه کردن گفتن دوس دارم برو دکتر رنان اما دوس ندارم برم

فقط امکانش هست اسیب ببین!؟

فکر نکنم

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

سرسره چه ربطی به بکارت داره

یکی از سخت ترین کارهای دنیا چال کردن آرزو هاست نه آرزو های ماورایی بلکه آرزو هایی که واسه جامعه اصلا آرزو حساب نمیشه و اصلا دغدغه ای مثل اون ندارن که اسمش بشه آرزو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فكر نكنم اسيب ببينيه. چون اونقدر فشار و سرعت اب زياد نيست.

ولي اگه خيلي نگراني برو معاينه. عيبي نداره عزيزم. خيالت راحت ميشه.

اون خون كم هم ممكنه خون پريودي بوده باشه. مثلا يكم تهش مونده بعد اومده بيرون

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

وای نکنه توهم سقوط آزاد رفتی ؟

منم رفتم سقوط آزاد آب با یک شدتی رفت توم گفتم نکنه پاره بشه

خون نداشتیم ولب زیر دلم درد کرد بخاطر استرسی کگرفتم

ولی اون قسمتم خیلی درد کرد ب خاطر شدت اب

نه بابا

ممکن نیست

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
سرسره چه ربطی به بکارت داره

بنظرم به اين خاطر كه بعضي سرسره ها اينقدررر با سرعت ادم مياد پايين و قست پايين سرسره اب جمع هست، اب با فشار برخورد ميكنه.

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

بابا سقوط آزاد آب خیلی شدت دارهانگار چوب کردن توت

اره. خودم رفتم. ميدونم چه جوره. اصلا ادم شوك ميشه بار اول.

ولي خب اصولا با يه شي تيز هايمن پاره ميشه. واسه همين گفتم

پرده بکارت دقیقا دهانه ی واژن نیست که با یه چیز اینطوری پاره بشه

داخل تره

حداقل دو سه سانت

الکی خودتو درگیر نکن

واقعا به این سادگی پاره نمیشه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
اره. خودم رفتم. ميدونم چه جوره. اصلا ادم شوك ميشه بار اول. ولي خب اصولا با يه شي تيز هايمن پاره ميشه ...

وای فکر کردم فقط من اینجوری شدم

یعنی گریه ام دراومد بعد سقوط آزاد با اینک شورت مخصوص بود

ولی خون ریزی نداشتم اما چون همونجا درجا استرس شدید گرفتم زیر دلم مثل سگ درد کرد