2777
2789
عنوان

توروخدابیاین

119 بازدید | 24 پست

ازصبح هرچی زنگ میزنم به مامانم گوشی جواب نمیده،تلفن خونه هم همینطور

دلم شورافتاده بدجور،بابامم عیدفطرامسال میشه پنج سال ک فوت کرده اینم بیشتردیوونم کرده ی وقت خدایی نکرده اتفاقی براشون افتاده باشه.

همیشه هم وقتی زنگ میزدم جواب نمیدادسریع خودش بهم زنگ میزد,،ولی امروزاصلانه زنگ زده نه گوشی جواب میده.

راهم دوره نمیتونم الان برم خونشون

سایت ناکامــــان   | Nakaman. net

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مامانت تنها زندگی میکنه ؟

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
اگه كسيو ميشناسي كه احتمال ميدي با اون باشن زنگ بزن يا همسايه ترجيحا نگران نباش هزار تا دليل هست حت ...

اخه اصلاباهمسایه هاش رفت وآمدنداره

قرارم نبوده ک جایی بره خونه اقوام فقط دیشب میگفت میخوام صبح برم پرونده دبستان خواهرموتکمیل کنه وبیادخونه

اخه اصلاباهمسایه هاش رفت وآمدنداره قرارم نبوده ک جایی بره خونه اقوام فقط دیشب میگفت میخوام صبح برم ...

پس فکر بد نکن . احتمالا کارش طول کشیده

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

یه بار من دانشجو بودم اومدم بیرون از کلاس دیدم مامانم زنگ زده هر چی زنگ زدم به خونه جواب نداد هر چی ...

اخه خریدیک ساعت دوساعت نه ازده صبح تاحالا

مخصوصاتوهوای بوشهرکه ده ونیم ب بعداصلابه هیچ عنوان نمیشه بیرون رفت

اخه اصلاباهمسایه هاش رفت وآمدنداره قرارم نبوده ک جایی بره خونه اقوام فقط دیشب میگفت میخوام صبح برم ...

خوب رفته اونجا دیگه حتما طول کشیده کارش 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
خب پس حتما اونجاس اگه تو خونه كسي باهاشون هست مثل خواهر كه ديگه نگران چي هستي

اخه خواهرم تازه اول دبستانه کوچیکه هنوز،داداشمم ک رفته خونه عمم نیستش