2777
2789
عنوان

امام حسین دیدم

202 بازدید | 14 پست

خانوما من خواب دیدم تو یه اتاق تو جنگل با دخترم و یه پسر بچه که اونم تو خواب پسرم بود پنهان شده بودم از دست دزدا خیلی هم گرسنه بودیم و میومدن میزدن به در که بکشنمون منم تو خواب خیلی میترسیدم یهو یکی در زد گفت باز کن امام حسینم درو باز کردم یه روشنای بود که قربونش برم امام حسین اونجا بود با شمشیر و زریهش واضع دیدمش چنتا هم زن باهاشون بودن که چادری بودن امدن سفره انداختن غذا برامون اوردن گفتن اینو امام حسین اورده تعبیر خوابم چیه همش گریه میکنم که این خواب دیدم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

فداشون بشم کاش تعریف نمیکردی منم تعریف کردم خوابمو دیگه نمیان خوابم

🖐️اگه نظرمو دوست نداری یا مخالفی ریپ نزن حوصله اتو ندارم نظرت واسه خودت🖐️بی احترامی کنی یا حرف زشت بزنی گزارشت میزنم😉 جوابتم میدم حتما ،فک نکن تو فقط دو متر زبون داری و مردم لال هستن😉

خیلی خواب خوبیه انقد که نمیدونم چی بگم

حضرت به سفره نجات بخش کرامتش دعوتت کرده 🥹🥺

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! 🥺و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها »🫠.. ای رهبر شهیدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩 شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی، لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌼🌻حکم فقط حکم تو ،امر فقط امر تو 🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊

تو جنگ هشت ساله جایی رو در غرب کشور خیلی بمب میزدن.شخصی متوسل به یکی از امامان میشه.خلبان عراقی میاد بمب بندازه اونجا فقط آب میبینه و میگه چرا الکی بمب بندازم.اینا همه بعد جنگ میفهمن

من و چند سال پیش خواب امام سجاد و حضرت زینب در روز عاشورا رو دیدم که دارن با دست اشاره میکنن بیا اینجا ، بعدش در عرض یک و نیم ماه کاملا یهویی، دوبار راهی کربلا شدم برای اولین بار و روزی زیادی بهم عنایت کردن، خیلی زیاد و پر خیر و برکت ✨🥺🥹

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! 🥺و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها »🫠.. ای رهبر شهیدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩 شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی، لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌼🌻حکم فقط حکم تو ،امر فقط امر تو 🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊