2777
2789
عنوان

کار در منزل

105 بازدید | 5 پست

دیگه دارم دق میکنم، هر روز هر رووز آگهی های دیوار چک میکنم، ۹۹ درصد کار در منزلا کلاهبرداری هستن، سایتای جاب ویژن و .. هم برای کال سنتر اینا هرچی درخواست میدم انگار نه انگار

به خاطر بچم نمیتونم برم کار بیرون از خونه، مگرنه میرفتم یه فروشگاهی چیزی یه بیست سی تومن میگرفتم، دارم له میشم از فقررر

منم حال تورو دارم .یکی از همین کار در منزل ها پول منم خورد.دیگه از اون به بعد تصمیم گرفتم برم دوره مربیگری مهد.چاره ای ندارم .بچه منم امسال پیش میره .اول بدبختیمه.نصف روز به من گفتن ۶ تومن میدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم حال تورو دارم .یکی از همین کار در منزل ها پول منم خورد.دیگه از اون به بعد تصمیم گرفتم برم دوره م ...

من دوره مربیگری مهدم دیدم مدرک فنی حرفه ایش رو دارم، یه مدتم رفتم مهد، بچه مردمم یه مدت تو خونم نگه داشتم، ولی الان با بچم نمیتونم برم، اصلا مادر و بچه رو با هم راه نمیدن

هزینه کن و یا یه هنر یاد بگیر یا ادمینی

اگه میتونستم هزینه کنم الان وضعیتم این نبود، آدم بی استعدادی نبودم ولی همه هنرام سوخت شد، میناکاری میکردم، به خاطر پول نداشتن ولش کردم، کلاس رایگان تابلو فرش رفتم یاد گرفتم، پول نداشتم دار و نخ و .. بخرم....، به خدا همین الان تو فامیل آشپزی و ترشی کیک و ... رو زبوناس...ولی کسی کار نمیده که، فقط دوس دارن مفتی بهشون خدمات بدی به به و چه چه کنن

اصن انگار روزی ندارم یا شایدم عرضه مشتری پیدا کردن، اگه داشتم از همین کیک پختن شاید میتونستم درامد داشته باشم

لعنت به من به خاطر انتخاب رشته اشتباهم و پشت کنکور نموندنم

اگه میتونستم هزینه کنم الان وضعیتم این نبود، آدم بی استعدادی نبودم ولی همه هنرام سوخت شد، میناکاری م ...

عزیزم شروع کن اگهی گذاشتن و مشتری پیدا کردن و وقتی مشتری پیدا شد بگو از طریق پرداخت امن دیوار بیعانه برات واریز کنه و شما با بیعانه مواد اولیه تهیه کن و شروع به درست کردن سفارش کن و بعد به مشتری تحویل بده و پول کامل و بگیر