2777
2789
عنوان

فامیل حسود

170 بازدید | 6 پست

یه فامیل داریم خیلی نزدیک و مدام رفت آمد می کنه. ولی وقتی میاد میره حس سنگینی دارم. بعضی حرفاش بوی حسادت داره ولی تابلو نمی کنم و ری اکشن نمیدم چون با مادرم صمیمی نمیخوام رابطم با مامانم خراب شه. ولی دیگه خسته شدم قبلا خونسون دورتر لود الان اومدن نزدیک مدام میاد. درباره همه چی نظر میده و من اصلا دوس ندارم. نمیدونم چطور خلاص شم. زنگ نمیزنم بهش خودش زنگ میزنه کلا انگار به زور باید باهاش رابطه داشت. من دوس ندارم ولی از در بیرون می کنی از پنجره میاد دیشب مامانم اینجا بود زنگ زده منم میام. مامانم هم عاشقش. ولی من دیگه دوس ندارم بیشتر صمیمی شم. نمیدونم چطوری دکش کنم

وقتی زنگ میزنه تا بیاد بهانه بگیر مثلا میخوایم بریم فلان جا و...

از همین بهانه ها که کم کم نیاد دیگه

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. یادت باشه آنا~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربریهای رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خب مامانت باهاش رفت امد کنه خودت اون اومدنی برو بیرون بگو کلاس دارم باشگاه دارم درس دارم و...

شب بود دیشب اومد جالب ابنه به منم نمیگه خودش به مامانم زنم زد کلا میخوان بون من با مامانت راحت هستم. مشکل اینجاست مامانم خیلی رو میده