نگار۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1222 عنوان پیامک عاشقانه 197 بازدید | 19 پست سلاممیشه لطفن پیامک عاشقانه قشنگ و کوتاه بفرستید😍مرسی هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود 1397/03/21 | 12:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_مارپل عضویت: 1396/01/07 تعداد پست: 366 تو اولین چیزی هستی کههرروز صبح ..و آخرین چیزی هستی که هر شبتوی فکرمه
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51293 به سینه تا نفسی هست، بی قرار توام... یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
خانوم_مارپل عضویت: 1396/01/07 تعداد پست: 366 نمیدونی چه بی منطق (!)تمومـ آرزوهامی❤عشق زیباستـاگر«حضرت یارمـ» باشی❤صدای «تو»که بمـ می شوددست و دلمـ می لرزد❤جز در دل منجای دگربر «تو» حرام استـ❤
nika1990 عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 7119 تو مثله دعای مادرم از ته دل می ایی صدای گام های تو ضربان زندگی من است با من راه بیا هنوز تشنه ی زنده بودنم برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
خانوم_مارپل عضویت: 1396/01/07 تعداد پست: 366 تنها «تو» بودیکه من آموختیهیچ چیز را سخت نگیرمـبه جز دست هایت❤انقدر خوبیکه میشه ساعتـ ـهآ نشستدست گذاشت زیر چونهو بهتـ فکـر کرد❤
aramesh4 عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 3375 به چه مشغول کنمدیده و دل را که مدامدل تو را می طلبد،دیده تو را می جوید . . .
75mehrsa عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 2096 حتی زمانی ک ازش متنفری همچنان دوسش داری❤ حال الانم😒 من عشق به تو دادم و تو عمری به من درد/ این عشق چرا این همه بی رحم ترت کرد
نگار۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1222 تو اولین چیزی هستی که هرروز صبح .. و آخرین چیزی هستی که هر شب توی فکرمه چ خوشگل مرسی😍 هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
نگار۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1222 تو عاشقانه ترین شعر بلندی دیگ خیلی کوتاه ومفهومی بود😁😁😁مرسی عزیزم😘 هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
نگار۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1222 چه حال خوبیه «❤» اینکه کنارمی دار و ندارتمـ دار و ندارمی ❤ چقد قشنگه جملاتتون😙 هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
نگار۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1222 نمیدونی چه بی منطق (!) تمومـ آرزوهامی ❤ عشق زیباستـ اگر «حضرت یارمـ» باشی ❤ صدای «تو» ... وایییی عالیههههه😙😙😙ممنونم ی عالمه😀 هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
نگار۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1222 حتی زمانی ک ازش متنفری همچنان دوسش داری❤ حال الانم😒 خب این دوست داشتنه😍اون تنفرم لابد بخاطر قهره و درست میشع هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود