mersenam مدیر عضویت: 1404/12/11 تعداد پست: 1508 عنوان سریع میاین | مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 22 پست با پارتنرم ی طرفه کات کردم بلاکش کردم قبلش قرار بود بره بیرون زنگ بزنم حرف بزنیم بعد رفته بیرون تلگرامم پیامام با بلاکی و ندیده تصادف کرده الان فهمبدم چیکار کنم ب نظرتون؟دوسشم دارم با کاراش براش نگدانم واقعا 1405/05/07 | 04:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mersenam مدیر استارتر عضویت: 1404/12/11 تعداد پست: 1508 الکی میگه من دوست پسر داشتم میگفت دارم میمیرم بیا بعد شهر دور بود و لانگ دیستنس، منم هول و ولا که حا ... من پیام دادم گه فقط حالشو بپرسم جواب داد تا دو روز داده نداد کلا خط و عوض میگنم من ابنده ای با اون ادم ندارم نمبخوام وقت خودمو اونو بگیرم
mersenam مدیر استارتر عضویت: 1404/12/11 تعداد پست: 1508 به نظرتون اینکخ تو این شرایط ولش کنم بد نیس؟؟
me8 عضویت: 1404/06/20 تعداد پست: 233 من پیام دادم گه فقط حالشو بپرسم جواب داد تا دو روز داده نداد کلا خط و عوض میگنم من ابنده ای با اون ا ... کار خوبی میکنی گلماز اول هدفمند باش تا بدونن نه خودتو از سر راه آوردی نه وقتتو رفتارشونو بلد باشن
دختر_گلی70 عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 1952 اره منم کنکوریم😑من که لطمه خوردم الانم با جدایی باز میخورم چند وقت بود باهم بودیدولی یه چیزی بگماگه مجدد خواستی کنکور بدیلطفا لطفا وارد رابطه نشو سال کنکور اشتباهه به قرآن هرکی شده آخر چوبشو خوردهمن امسال برام درس عبرت شدچون سال اول کنکورم چوبش رو خوردم
mersenam مدیر استارتر عضویت: 1404/12/11 تعداد پست: 1508 چند وقت بود باهم بودیدولی یه چیزی بگماگه مجدد خواستی کنکور بدیلطفا لطفا وارد رابطه نشو سال کنکور اشت ... ی ماههپس بهتره الان تموم کنم دیگه زنگ نزنم برا حالش نه؟
me8 عضویت: 1404/06/20 تعداد پست: 233 به نظرتون اینکخ تو این شرایط ولش کنم بد نیس؟؟ تو که دکتر نیستی، بعدم حالشو میپرسی خب دلسوزی حس خوبی نیست، اگه خیلییی دیگه نگرانی یه آبمیوه بگیر سراغشو بگیر، از خجالتش دربیا دیگه حرفیشم نمیمونهچطور اونجا پیام میده بیمارستانم، ولی پیام تو رو نمیتونه جواب بده؟!!
mersenam مدیر استارتر عضویت: 1404/12/11 تعداد پست: 1508 تو که دکتر نیستی، بعدم حالشو میپرسی خب دلسوزی حس خوبی نیست، اگه خیلییی دیگه نگرانی یه آبمیوه بگیر سر ... دوریم از هم اون تهرانه من مشهداره خب
me8 عضویت: 1404/06/20 تعداد پست: 233 دوریم از هم اون تهرانه من مشهداره خب آدرس بیمارستانو بگیر زنگ بزن بگو فلانی اینجا بستریه اگه درست بودبعدشم از اسنپ سوپری آبمیوه سفارش بده ببره بیمارستان تحویل بده روشم بزنه از طرف فلانی