2777
2789
عنوان

سریع میاین

134 بازدید | 22 پست

با پارتنرم ی طرفه کات کردم بلاکش کردم قبلش قرار بود بره بیرون زنگ بزنم حرف بزنیم بعد رفته بیرون تلگرامم پیامام با بلاکی و ندیده تصادف کرده الان فهمبدم چیکار کنم ب نظرتون؟دوسشم دارم با کاراش براش نگدانم واقعا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنده خدا چه شانسی واسه کات داشتی 😐حالا چرا میخواستی کات کنی قبل اینکه باهاش حرف بزنی

تقریبا ی ماهه باهاشم بعد ۳هفته گرفت فیلم و عکس ۱۸شو برام فرستاد البته تقصیر خودمم بود من ب شوخی گفتم منو ازینا نترسون واقعی میگیرم اونم فرستادد کات کردم باز دوباره دیدم گیف و استیکر اینطوری میفرسته دیگه دیشب اومدم بلاکش کردم گفتم حالمو بهم زدی اونم رفته بیرون تصادف کرده الانم جالش خوب نیس بیمارستانه منم نمیددنم چیکار باید بکنم

خب از بلاک درش بیار بپرس حالشو یعنی چرا بیچاره کمک لازمه

تقریبا ی ماهه باهاشم بعد ۳هفته گرفت فیلم و عکس ۱۸شو برام فرستاد البته تقصیر خودمم بود من ب شوخی گفتم منو ازینا نترسون واقعی میگیرم اونم فرستادد کات کردم باز دوباره دیدم گیف و استیکر اینطوری میفرسته دیگه دیشب اومدم بلاکش کردم گفتم حالمو بهم زدی اونم رفته بیرون تصادف کرده الانم جالش خوب نیس بیمارستانه منم نمیددنم چیکار باید بکنم الان در بیارم دبگه نمتونم تموم کنم

تقریبا ی ماهه باهاشم بعد ۳هفته گرفت فیلم و عکس ۱۸شو برام فرستاد البته تقصیر خودمم بود من ب شوخی گفتم ...

اره تقصیر خودتم بود

منم پارتنر قبلیم گیف بغل میفرستاد منم استیکر گربه ای که متعجب بود میفرستادم

بعدشم اصلا خیلی زر زر میکرد

میگفت اره ما چرا نباید یه روزی باهم بریم شمال (۷ ماه بود تو رابطه بودیم)

گفتم من دختر هرجایی نیستم پاشم بیام با پسر غریبه شمال

اگر دختر اوپن مایند میخوای برو سراغ یکی دیگه

خلاصه اون شب دعوا کرد منم ناراحت خوابیدم

صبحش پاشد اومد گفت عزیزمممم شوخی داشتم میکردم

وای خداروشکر از زندگیم حذفش کردم سر تا سر سمی

نشستم با ارامش درسمو خوندم 😐

تقریبا ی ماهه باهاشم بعد ۳هفته گرفت فیلم و عکس ۱۸شو برام فرستاد البته تقصیر خودمم بود من ب شوخی گفتم ...

آهان از تاپیکات متوجه شدم کنکوری هستی، ببین الان تمرکز تو بزار رو درست چون این زمانها دیگه برنمیگرده، بعدم بیشتر آسیب ها این سنه، بهش بگو من نمیخوام دوست پسر و دوست دختر باشیم و به جنسی و اینا فک کنی، وگرنه کاتیم، من دوست دارم یه رفیق باشی برام بدون بحث های اضافی دیگه،

شاید داره الکی میگه تصادف کرده که تو رو به تاپ تاپ بندازه؟! مطمئنی؟

اره تقصیر خودتم بودمنم پارتنر قبلیم گیف بغل میفرستاد منم استیکر گربه ای که متعجب بود میفرستادمبعدشم ...

خب الان ک من میگم نفرست هم ولکن نیس بازم تقصیر منه؟چیکار کنم ب نظرت چطوره حالشو بپرسم اگ جواب داد بعد خطمو عوض کنم کلا

آهان از تاپیکات متوجه شدم کنکوری هستی، ببین الان تمرکز تو بزار رو درست چون این زمانها دیگه برنمیگرده ...

برا درسمم قبل اینکه تموم کنم خودش گفت اخر شبا پشت موندی اگه فقط در حد ۲۰دقه زنگ میزتم

از تصادف که مطمئنم😑

خب الان ک من میگم نفرست هم ولکن نیس بازم تقصیر منه؟چیکار کنم ب نظرت چطوره حالشو بپرسم اگ جواب داد بع ...

کنکوری هستی توام؟

ببین خودتو درگیر نکن بیخیال

اگه خیلیییی نگرانشی فقط پیامک بده سلام خواستم حالتو بپرسم بهتری؟

بعد دیگه خودش جواب داد اینا یا سر صحبت باز کرد

بگو من خیلی وقته تصمیمم رو برای جدایی گرفتم فقط خواستم جویای حالت بشم

درست مهم تره بیخیال

من واقعا خوشحالم زودتر تمومش کردم و درگیر این حواشی نشدم تا به کنکورم لطمه نخوره

آهان از تاپیکات متوجه شدم کنکوری هستی، ببین الان تمرکز تو بزار رو درست چون این زمانها دیگه برنمیگرده ...

نوشته من بیمارستانم تا چن وقتم هیچ جا تلگدامو اینا نیستم

اگه هم گفتی و نشد بیخیال تو مجبور نیستی اونطور که میخواد باشی عروسک خیمه شب بازی که نیستی

اگه مطمئنی و نگرانی بگو حالت خوبه نگران شدم بعدشم روند خودت مهمه

کنکوری هستی توام؟ببین خودتو درگیر نکن بیخیالاگه خیلیییی نگرانشی فقط پیامک بده سلام خواستم حالتو بپرس ...

اره منم کنکوریم

😑من که لطمه خوردم الانم با جدایی باز میخورم

نوشته من بیمارستانم تا چن وقتم هیچ جا تلگدامو اینا نیستم

الکی میگه

من دوست پسر داشتم میگفت دارم میمیرم بیا بعد شهر دور بود و لانگ دیستنس، منم هول و ولا که حالش بده چه کنم بعد دیدم الکی میگه، میگه میخواستم ببینم چی میگی امتحانت کنم😑😑😐😐

کلا اعتباری به رابطه اون زمان نیست بیخیالش