2777
2789
عنوان

چیکار کنم اینو

147 بازدید | 24 پست

بچه ها من اخلاقم خوب نیست

نمیتونم با سیاست رفتار کنم

اگه یچیزی بشه سریع عصبانی میشم ناراحت میشم گریم میگیره

همیشه هم چوب زود عصبانی شدنمو خوردم

طرف ریلکس حرفشو میزنه و ضربه میزنه من با داد و بیداد میخوام ب طرف بفهمونم که نباید ضربه بزنه

بعد همه هم بهم میگن تو رو بازی میکنی باید سیاست داشته باشب با خنده تیکه بندازی اما نمیتونم

این خود خودمم همیشه هم آدم بده میشم هعی

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همیشه چون عصبانی میشم آدم بده ام

ولی فقط خدا شاهده هیچی تو دلم نیست آزارم به مورچه نمیرسه و حتی نمیتونم از خودم دفاع کنم چون انگشت اتهام سمت منه آخرشم سکوت میکنم با دل شکسته و محکوم میشم

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
ببین خب همه ک مث هم نیستنتیکه انداختن بگو من اهل زیر لهافه حرف زدن نیستم.. یه چیزی بپرون بعد جمع و ت ...

زنعموم زنگ زده ب من که آره تو برخلاف اینکه همه میگن شیطونی اصلا هم سیاست نداری از اون یکی دختر. عموت یاد بگیر و ...

انقدر بدم اومد