2777
2789
عنوان

سیزده صفر

69 بازدید | 10 پست

کیا جواب گرفتن؟

ما امروز یه کفش بچه گونه گرفتیم به نیت بچه دار شدنمون من دلم خیلی روشنه به نظرتون میشه؟

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن، بامردم بی درد ندانی چه دردیست💔

من نیت کرده بودم ولی نتونستم برم بیرون خرید کنم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله که برات بشه . نمیدونم ۱۳, صفر راسته یا نه

ولی یه چیزایی بلدم و به دو سه نفر گفتم انجام دادن همشون نتیجه گرفتن و بچه دار شدن

یکیشون پسر دار شد اون دوتا هم دختر دار

الان برات میگم

اگه آدم معتقدی هستی از نظر دعا و قرآن

اولا زیاد استغفار کن . چون استغفار گره های زندگیو یکی یکی باز میکنه

استغفار امام صادق هم خوبه خیلی نتیجه میده برای همه چی

یه کم سیب بخر و بده به یه فقیر و هدیه کن به شهید ابراهیم هادی

میگن برای ازدواج زود حاجت میده ولی من دیدم که برای بچه دار شدن هم زود جواب داده

کار بعدی اینه که دعای معراج رو مداومت کنی

حداقل روزی سه یا چهار مرتبه یا اگه وقتت زیاده بیشتر بخون حدود یک الی دوماه بخون یا حتی بیشتر

و غیر از این کارا که گفتم برو سر تغذیه

سوسیس کالباس و نوشابه هم خودت هم شوهرت ممنوع

کلم بروکلی بخور

قرص فولیک اسید بخور

گرد درخت نخل از عطاری بگیر با عسل هم خودت بخور هم شوهرت

کپسول ژل رویال از داروخانه بگیر هم خودت بخور هم شوهرت

و در آخر اینکه نماز جعفر طیار هم میگن برای بچه خیلی زود جواب میده اما چون نسخه ی اصلش سخت و وقت گیره یه روش آسون تر هم داره که اونو بخون. بصورت دو تا نماز دو رکعتی میخونی بعد در انتها ۳۰۰ مرتبه تسبیحات اربعه را میگی

توکلت هم به خدا باشه

قطعا نتیجه میگیری

انشالله که برات بشه . نمیدونم ۱۳, صفر راسته یا نه ولی یه چیزایی بلدم و به دو سه نفر گفتم انجام دادن ...

یه چیز دیگه یادم اومد یه همکار داشتم بعد ۸, سال بچه دار شد میگفت شیر نذر علی اصغر کردم و دادم به بچها

انشالله که برات بشه . نمیدونم ۱۳, صفر راسته یا نه ولی یه چیزایی بلدم و به دو سه نفر گفتم انجام دادن ...

من چند روزه پیش خواب دیدم تو حرم امام رضا بودم از کنار قبر امام خامنه ای رد شدم رفتم نشستم کنار قبر ابراهیم هادی و باهاش کلی درد و دل کردم یادم نمیاد خواسته هامم گفتم یا نه اما من ایشون رو نمیشناختم فقط اسمشو تو نی نی سایت دیده بودم، از اون روز خیلی دوسشون دارم ولی نمیدونم چه کارهایی براشون انجام بدم.

کارایی که گفتین رو حتما انجام میدم انشالاه اگه لیاقتش رو دارم مادر بشم.

یه چیز دیگه یادم اومد یه همکار داشتم بعد ۸, سال بچه دار شد میگفت شیر نذر علی اصغر کردم و دادم به بچه ...

منم نذر کردم ولی ندادم

گفتم بچه دار بشم ساله دیگه بدم.

من چند روزه پیش خواب دیدم تو حرم امام رضا بودم از کنار قبر امام خامنه ای رد شدم رفتم نشستم کنار قبر ...

میتونی همین سیب که گفتم را به نیتش بدی به فقیر . میتونی هر روز براش فاتحه بفرستی و قرآن بخونی میتونی براش صلوات بفرستید هیچکدومو بی جواب نمیذاره خیلی زود حاجت میده

نه باید ببری بدی . همکار من چندتا از این شیر روزانه پاکتی ها گرفت و رفت توی یه پارک داد به بچه ها . ...

انشالاه اوضاعمون یه کم بهتر بشه حتما انجامش میدم.