2777
2789
عنوان

زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 59 بازدید | 27 پست
من تا وقتی سنم کمتر بود اصلا این چیزارو متوجه نبودمولی چندسالیه ک ازخواب بیدار میشم میگم خب کی چی مث ...

دقیقا همینه

منم میگم که چی حالا

ازدواج کنم برای چی ، بچه بیارم برای چی، که چی بشه، خدایا حیف فقط حیف

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اول از همه اینکه اگه حضرت آدم و حوا به اون درخت سیب نزدیک نمیشدن الان همه تو بهشت زندگی می کردیمهدف ...

نمیشه از بدی ها فاصله گرفت

وقتی دور و اطراف انقدر بدی هست،خبر منفی هست،خیلی سخته ک بخوای خوب باشی و خوب بمونی

دقیقا منم میگم ایناروشما بچه داری؟اینا نشونه های افسردگیه؟

نه عزیزم ازدواج نکردم مجردم، اما امیدی هم ندارم به عروس شدن، یه زمانی خیلی ذوق عروس شدن داشتم و لباس عروس، حالا انگار ریاتم، میگم که چی بشه، همه چی مسخره میاد

نه اینکه افسردگی ها، یه جویه که کشورمان داره غصه زیاده، دوست دارم همه مردممون شاد باشن و تو رفاه، اما آدم ناراحت میشه میبینه مردمو

نه عزیزم ازدواج نکردم مجردم، اما امیدی هم ندارم به عروس شدن، یه زمانی خیلی ذوق عروس شدن داشتم و لباس ...

دقیقا،انگار بقیه که خوش نیست،ادم خودش هم نمیتونه خوش باشه

جو منفی خیلی حاکمه تو کشور،اخبار منفی زیاده ناخوداگاه ادمی فرسوده میشه

امیدوارم که هرچی خیره برای شما پیش بیاد

نه عزیزم ازدواج نکردم مجردم، اما امیدی هم ندارم به عروس شدن، یه زمانی خیلی ذوق عروس شدن داشتم و لباس ...

من میگم کاش میشد برمیگشتم ب زمان مجردیم،اون موقع ها ک دغدغه نداشتم،شوهر نداشتم،بچه نداشتم

کاش زندگی دگمه برگشت داشت،کااااااش

دقیقا،انگار بقیه که خوش نیست،ادم خودش هم نمیتونه خوش باشهجو منفی خیلی حاکمه تو کشور،اخبار منفی زیاده ...

مرسی عزیزم همچنین برای خودت و بچه های نازت

با حس بچه هات زندگی کن، بچه ها یه شور و شوقی دارن من ازشون انرژی میگیرم بس که پرانرژی و کنجکاون

اینطوری حداقل سختیا قابل تحمل تر میشه

مرسی عزیزم همچنین برای خودت و بچه های نازت با حس بچه هات زندگی کن، بچه ها یه شور و شوقی دارن من ازشو ...

ممنونم از لطف شما

نصف بیشتر دغدغه های من فقط بخاطر بچه هامه،ازاینکه ایندشون نامعلومه،شرایط افتضاحه،خیییییلی نگرانشونم،خخخییییلی حرصشون رو میخورم

ممنونم از لطف شمانصف بیشتر دغدغه های من فقط بخاطر بچه هامه،ازاینکه ایندشون نامعلومه،شرایط افتضاحه،خی ...

میدونم سخته ولی خودتو نباز، خدا وقتی بچه میده روزیشم میرسونه، ایمانت به خودش باشه، خودش راست و ریس میکنه برات

بچه هاتم تو رو دارن باید قوی باشی

میدونم سخته ولی خودتو نباز، خدا وقتی بچه میده روزیشم میرسونه، ایمانت به خودش باشه، خودش راست و ریس م ...

توکل به خودش

شب شما بخیر مهربون دختر

امیدوارم بهترینها سرِراهت قرار بگیره