2777
2789
عنوان

کربلا

74 بازدید | 14 پست

سلام امسال برای دومین بار در طول عمرم اومدم سفر کربلا یکبار سال اول عروسیم بود ۴ سال پیش یکبار هم امسال که اولین سفر کربلا پسر سه سالم بود با پدر و مادرم و همسرم اومدیم حالا احتمالا فردا من و پسرم و پدر و مادرم برگردیم ایران همسرم برای کمک به زارهای اربعین میمونه هر سال میان موکب دارن یک ماهی اینجا هستند. حالا اینکه واقعا دلم گرفته ،دلم نمیخواد از اینجا برم خیلی دوست داشتم بیشتر پیش امام حسین بمونم .سفرمون هم ی جودی شد شب جمعه قسمت نشد کربلا باشم دوست دارم شب جمعه باشم و برم بین الحرمین . دلم خیلی تنگ میشه برا بین الحرمین😭😭 واقعا نمیدونم چطوری دل بکنم.. خصوصا اینکه این سفر رو واقعا آقا برام جور کرد و طلبید اصلا شرایط سفر نداشتم یهویی ی بنده خدایی مارو مهمون سفر کربلا کرد و دو روزه برامون بلیط گرفت و راهی سفر کرد که انشاءالله حاجت روا باشه ولی میدونم برگردم حالم خیلی بد میشه من چطوری دوباره این دوری از حسینم رو تحمل کنم🥺🥺

کاش تا اربعین میموندیم😭 کاش هیچ وقت از آقام حسین جدا نمیشدم....)

عزیزم یه سوال ببخشید بابچه کوچیک سختتون نبود؟

هوایی رفتین،؟هتل گرفتین؟

من بچم ۱۹ماهشه بشدت هم شلوغه میترسم اذیت کنه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

التماس دعا خیلی خستم از اخلاقای شوهرم خستم دیگه بریدم عین سگ به خدا التماس میکنم هیچی درست نمیشه هیچ ...

محتاجم به دعاتون عزیزم.. چشم حتما یادتون میکنم انشاءالله حاجت روا بشید🤲🏻

محتاجم به دعاتون عزیزم.. چشم حتما یادتون میکنم انشاءالله حاجت روا بشید🤲🏻

اسمم کیمیاست ۵ ساله عاشق کربلام کلا نرفتم دعا کن برام زندگیم کامل درست شه دیگه مردم آخه چیکار کردم گناهم چیه ک انقد شوهر بدی دارم😞

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
عزیزم یه سوال ببخشید بابچه کوچیک سختتون نبود؟هوایی رفتین،؟هتل گرفتین؟من بچم ۱۹ماهشه بشدت هم شلوغه می ...

ما هوایی رفتیم و هتل هستیم..ولی ی چیز بگم واقعا پسرم به شکل معجزه وار داره همکاری میکنه گاهی ۵ و ۶ ساعت پیاده روی رفتیم از حرم به حرم و جاهای مختلف کربلا اصلا صداش درنیامده حتی بغلم کن خیلی همکاری داره میکنه در صورتی که قبلا تو ایران تا ی فروشگاه میرفتیم خیلی اذیت میکرد فکر کنم خود امام حسین واقعا کمکمون کرد که بچه ام آروم شد.. البته پسرم خیلی عشق کربلا داشت از دوسالگی محرم سال قبل تا امسال همش میگفت بریم کربلا

عزیزم یه سوال ببخشید بابچه کوچیک سختتون نبود؟هوایی رفتین،؟هتل گرفتین؟من بچم ۱۹ماهشه بشدت هم شلوغه می ...

انشاءالله اگر نیت و قصد سفر کردید امام حسین کمکتون کنه که اذیت نشید.

اسمم کیمیاست ۵ ساله عاشق کربلام کلا نرفتم دعا کن برام زندگیم کامل درست شه دیگه مردم آخه چیکار کردم گ ...

انشاءالله آقا امام حسین نظر کنه به زندگیتون و خودش بطلبه بیاین کربلا 🙏🏻🙏🏻

انشاءالله آقا امام حسین نظر کنه به زندگیتون و خودش بطلبه بیاین کربلا 🙏🏻🙏🏻

قربونت همچنین با شما مهربون

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
ما هوایی رفتیم و هتل هستیم..ولی ی چیز بگم واقعا پسرم به شکل معجزه وار داره همکاری میکنه گاهی ۵ و ۶ س ...

ای جانم خداحفظشون کنه خداروشکر زیارتتون قبول

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
انشاءالله اگر نیت و قصد سفر کردید امام حسین کمکتون کنه که اذیت نشید.

انشائ الله توکل بخدا