2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

364 بازدید | 55 پست

چرا این جوریه؟؟؟

من یک لباس خریدم پرسید چند خریدی منم گفتم ۳ تومن همونجا توی روم برگشت گفت بهت انداختن گروه خریدی

چند روز بعدش همون لباس رو توی مهمانی خودشون پوشیده بودم تک تک فامیلاشون بهم میگفتن اینو از کجا خریدی جنسش خیلی قشنگن مدلش خیلی نازه

حالا دو سه روز پیش یک لباس خریده بود نزدیک۳ میلیون

توی تنش بود خودش شروع کرد به گفتن که آره من اینو خریدم ۲۸۰۰ خیلی گرون شده جنس هااا خیلیییی

((درضمن من اصلا قیمت و این چیزا نمیپرسم و دوست ندارم طرف هم بپرسهولی وقتی بپرسه دیگه میگم واقعیت رو))

منم گفتم مبارک باشه قشنگ و گفتم آره دیگه همه چی گرون شده

جالبه من اگه بخرم بهم انداختن

اون بخره جنسا گرونشده؟؟؟؟

چرا آخه اینجوری رفتارمیکنه؟؟؟؟؟

هیچ وقت یادم نمیره

روز اولی که اومد جهیزیمو ببینه

برگشت جلو همه گفت ععع این میز ناهار خوریت شیش از ایناست که سریع خش میشه هاااا

همونجا شوهرش جلومن برگشت گفت ساکت شو این چه حرفیه میزنی

بااین که میز من خشنشده

ولی همیشه توی ذهن من باقی موند🙂اونم جلوی جمع روز اول جهیزیه دیدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب توهم جوابشو بده بگو خوشم اومد خریدم

اون لحظه لال شدم

این موضوع رو هم یادم شد تایپ کنم

همون شب رفتم خونه یک گروه توی تلگرام برام فرستاد که از اون لباس هامن داره و با قیمت پایین تر میفروشه ولی اصلا از مدل لباس من نداشت و جنس مال منو نداشت

نمیدونم هدفش چیه ؟؟؟

هعی

من و همسرم آدمای خوش بینی هستیم.

یعنی یکی یکاری کنه،همش میخوایم،بگیم نه بابا،بی منظور بوده و فلان.اصلا فکرمون بسمت منفی نمیره.

ولی دیگه زن داداشم،شورشو درآورد تا بخودمون بیایم.

تا بفهمیم سادگی هم حدی داره.

تا بفهمیم هرکسی لیاقت نداره.

صحبتهای خواهرشوهرتم از حسادته و نیاز به توضیح نداره.

من و همسرم آدمای خوش بینی هستیم.یعنی یکی یکاری کنه،همش میخوایم،بگیم نه بابا،بی منظور بوده و فلان.اصل ...

آخه وضعیتمالیش در برابر من خیلیییی عالیه

خیلییی

چرا باید حسادت کنه به من ؟؟؟

من در برابرش هیچی ندارم به خدا

اون لحظه لال شدماین موضوع رو هم یادم شد تایپ کنم همون شب رفتم خونه یک گروه توی تلگرام برام فرستاد که ...

میدونم خودمم همینطورم بعضی وقتا که تو شرایط قرار می گیرم خیلی حرفا رو نمیزنم بعد پشیمون میشم

ولی این دیگه کیه

میخواست ثابت کنه گرون خریدی

باید می گفتی وای عزیزم من که لباسمو خریدم رف بیخیالش

آخه وضعیتمالیش در برابر من خیلیییی عالیهخیلیییچرا باید حسادت کنه به من ؟؟؟من در برابرش هیچی ندارم به ...

مگه حسادت همیشه بخاطر وضعیت مالیه؟ ربطی نداره.

مثلا چیزی که من درمورد زن داداش خودم فهمیدم اینه که دیگران به من توجه میکنن،اون حسادت میکنه.

حالا برای من ویز مهمی نیست ولی برای اون خیلی مهمه.

نمونه اش اینه که مثلا دیگران بیشتر تحویلم میگیرن یا فامیل،بهم زنگ میزنن یا میان خونه من،اون حرص میخوره.

انقدر بیخود.

میدونم خودمم همینطورم بعضی وقتا که تو شرایط قرار می گیرم خیلی حرفا رو نمیزنم بعد پشیمون میشم ولی این ...

کاش بهش میگفتم واقعا

فکر کن توی پی وی فقط پیام از اون لباس که شبیه لباس من بود فرستاد نه قبلش حرفی زد نه بعدش

من احمق هم رفتم راجع به یک مسئله دیگه باهاش صحبت کردم تویپی وی

کاش اصلا جوابشو نمیدادم بفهمه ناراحت شدم

خیلی خوبم 🤣خیلی ساددددم

مگه حسادت همیشه بخاطر وضعیت مالیه؟ ربطی نداره.مثلا چیزی که من درمورد زن داداش خودم فهمیدم اینه که دی ...

چی بگم به خدا

من خودم رو در سطح اون میدونم یعنی در یک سطح هستیم نه بالاتر نه پایین تر حتی گاهی ته دلم میگم اون خوشگل تر از منه

نمیدونم به خدا خیلی دوسش دارم

ولی این رفتاراش رو که بعداً فکر میکنم عصابم بهم میریزه میگم خب یعنی چی

یا یک بار برگشت بهم گفت تو اسباب اثاثیه جهیزیت از مال من خیلی کمتره تو که وسیله ای نداری

درصورتی که من همه جهیزیم کامل کامل و شوک شدم با حرفش😱😱😱