2777
2789
عنوان

شومیز شیشه ای

209 بازدید | 23 پست

اینا گه تازه ترند شده

میپوشین بیرون؟من یکی خریدم خجالت میکشم بیرون بپوشم🥲میبینم دخترا از زیرش کراپ یا نیم تنه میپوشن خیلی شک میشه ولی نمیدونم چرا خجالت میکشم

آقایی که بهم درخواست میده خواهر و مادرش مورد دارن☺️خانوم خوشگلا اگه درخواست دادین لطفا قبلش تو تاپیک علتشو بگین🩷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منرفتم بخرم فروشنده احمق ناراحتم کرد پشیمون شدم

بهم گفت اینا بدردت نمیخوره به استایل تو نمیاد

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚

اسمشو اولین باره میشنوم

پارچه اش نازکه و بدن دیده میشه

آقایی که بهم درخواست میده خواهر و مادرش مورد دارن☺️خانوم خوشگلا اگه درخواست دادین لطفا قبلش تو تاپیک علتشو بگین🩷

منرفتم بخرم فروشنده احمق ناراحتم کرد پشیمون شدم بهم گفت اینا بدردت نمیخوره به استایل تو نمیاد

وا عجب گاوی بوده😐😐😐😐😐😐😐😐

خب این دیگه چه شومیزیه .همه چی معلومه .انگار لباس نپوشیدی

برای همین خجالت میکشم دیگه😂

وا عجب گاوی بوده😐😐😐😐😐😐😐😐

دقیقا خیلی گاو بود چشمش به دوتا خانم خیلی داف قشنگافتاده بود خواست مثلن چسی بیاد منو خراب کرد

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚

آره من گاهی میپوشم

تاپ میپوشی زیرش دیگه

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//تگ ممنوع//اگه تو تاپیکی پست میذارم بر اساس تجربیات خودمه و مخاطبم استارتره،اگه مخالف هستی و ادب کافی نداری ریپ نزن،ریپم زدی شاکی نشو که چرا فحش میدم عزیز دلم،من متاسفانه لال نیستم//

واقعاً حس بدی بهتون دست نمیده مثلا ؟ سوالمه ها قصد دخالت ندارمولی خب پوشیدنش چه فایده داره کلاً نپوش ...

دقیقا برای همین میگم روم نمیشه بپوشم ولی میبینم دخترا میپوشن