2777
2789
عنوان

راهنمایی

33 بازدید | 9 پست

من از اول عاشق زبان و ورزش بودم اما به دلایلی زیست خوندم حالا بنظرتون خودم زبانو به حدی بخونم برم ارشد زبان بخونم یا برم لیسانس بخونم؟ خودم ارشد دوست دارم اما میترسم هم نتونم هم کار پیدا نکنم بازار کار زبان زیاده تو اگهیا ولی اگه بگن لیسانست مرتبط نیست چی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست دارم درس بدم عاشق تدریسم ینی تو اموزشگاه بخونم؟

به نظرم آموزشگاه بهتره واسه زبان

حتی آموزشگاه هم خیلی طولش میده خودخوان سریع تر میتونی یاد بگیری حالا هر جور راحتی

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

پس چه کنم؟ دوست دارم درس بدم

اموزشگاه تدریسش ازش پولی در نمیاد ، خیلی هم اشباع شده

مگر مگر بتونی یک آموزشگاه بزرگ درجه یک تو شهر بزرگ اگر زندگی میکنی خودتو جا کنی که با زبان آلمانی راحت تره تا انگلیسی

اموزشگاه تدریسش ازش پولی در نمیاد ، خیلی هم اشباع شده مگر مگر بتونی یک آموزشگاه بزرگ درجه یک تو شهر ...

کلا به زبان خیلی علاقه دارم آلمانی ینی طرفدارش بیشتره؟ مشکلی ندارم تهرانم هستم اموزشگاه زدن چجوریه؟ میگن باید متاهل باشی بالای ۳۰ باشی سابقه تدریس داشته باشی

کلا به زبان خیلی علاقه دارم آلمانی ینی طرفدارش بیشتره؟ مشکلی ندارم تهرانم هستم اموزشگاه زدن چجوریه؟ ...

مدرک هم میخاد

خیلی اشباعه زدنش که بنظرم اشتباهه

زبان آلمانی سخته هر کسی مخاطبش نیست اکثرا هم بزرگسال هستن که تدریس رو راحت تر میکنه به نسبت

این مدتی هم که مهاجرت بهش زیاده عالی درآمدش خیلی خوبه ، مدرک بی 2 بگیر میتونی کار کنی خوب

زبان انگلیسی هم از کلاس خصوصی پول در میاد که بنظرم خیلی خیلی کم الان مخاطب کلاس خصوصین