2777
2789

بعد از گذشت از موعدت آزمایش نشون میده بی بی چکم همین طور ولی گاهی تا یه هفته بعد موعد بی بی چک نشون میده

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧

گلم من دوروز بعد موعد رفتم ازمایش خون مثبت شد 

۶ روز قبلشم بی بی جواب داد

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از گذشت از موعدت آزمایش نشون میده بی بی چکم همین طور ولی گاهی تا یه هفته بعد موعد بی بی چک نشون ...

آخه زنگ زدم آزمایشگاه گفت ده روز بعد از نزدیکی

اما میخوام اول بی بی ج بده بعد برم 

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

گلم من دوروز بعد موعد رفتم ازمایش خون مثبت شد  ۶ روز قبلشم بی بی جواب داد

پس قبل موعدت جواب میده بی بی

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

صبر کنی بهتره خیال خودت راحت تر میشه دیروز یه خانومی میگفت تا چهار روز بعد موعدش بی بی منفی میشد صبر کرد تا چند روز باز بی بی گذاشت مثبت شد

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
پس قبل موعدت جواب میده بی بی

اره البته شاید بعضی وقتا منفی بشه .اگه شد ناراحت نشو صبر کن بعد موعد بزن

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤