2777
2789
عنوان

کمک میخواممم🥲💔

51 بازدید | 7 پست

امم سلام

امید وارم خوب باشین

راستیتش من رشتم تجربی بوده اما چون زورکی بود و خودم علاقه ای نداشتم نتونستم به جایی برسونمش

و متاسفانه با هزار تا تجدید روب رو شدم💔🤦🏻♀️

بزور امتحانو تبصره پاسش کردم

ک نتیجه شد معدل کل دیپلم ۱۴ و خورده ای

معدل کتبی ۵

و معدل دوازدهم۱۱

یه سال پشت موندم که درستش کنم ترمیم کنم بخونم ک هم خودم دیگ خیلی زیر فشار امتحانات تجدیدی کمرم شکسته بود

همم ک هیچ علاقه ای ب تجربی نداشتم

مامان و بابامم متاسفانه اصلا نزاشتن در طول سال هم تغییر رشته بدم

حالا سوال من اینه من با این نمرات میتونم روانشناسی یا حقوق و مشاوره تو پیام نور یا آزاد بخونم؟؟

بحد کافی نا امیدم

فقط دنبال جوابم هرکس ی چیز میگه نمیدونم میشه یا نه

بابام زورش و زده تو آزاد منو ببره کاردانی پرستاری من ک میدونم کنکور و هم خراب میکنم همین ک منفی نزنم از سرم زیاده صفر میزارم ولی خب اینم برام سوال شده که میتونه منو با پول بازم ثبت نام کنه یا نه💔🫠

خیلی ممنونم راهنماییم کنین

آزاد میشه بری و پیام نور پرستاری نمیشه چون هر جور بشه بازم با کنکوره یا مپدر اکثر مواقع کاردانیش با معدلای خیلی بالا پذیرش داره

انسان موجود ناشناخته و عجیبیه، هرکسی یه شحصیت داره خیلی دقت کن رو به کار بردن کلمه"همه" ! همه پسرا بدن همه دخترا بدن همه خیانتکارن همه و همه...! خیلی کلمه سنگینیه حتی یه استثنا میتونه اون کلمه رو بی اثر کنه..! معتقدم سرنوشت آدما رو سه ضلع میچرخه یکی تاثیر عمل خودته بر زندگیت یکی تاثیر عمل دیگرانه بر زندگیت و یکیم قانونای تغییر ناپذیر دنیا(مثل زلزله سیل مرگ و...!) معتقدم انسان خوب سخت ترین اتفاقات رو تجربه میکنه چون ذات دنیا منفیه و با هرچی مثبته بد تا میکنه و منفی میسازه براش! معتقدم فقر مادر بدبختیاست اکثر مشکلات و اتفاقات بد ناشی از فقره ..! به هرچی خودت ساختی افتخار کن اما برای چهرت ، پول بابات ، قدت ، هوشت ، شانست یا هر چیزی که دیگران برات ساختن مغرور نشو !!نه خیلی ذوق چیزیو داشته باش و نه از چیزی خیلی بترس چون گدر زمان خیلی از ذوقا رو از بین برده و خیلی چیزا رو تکراری کرده و خیلی از چیزاییم ک میترسیدی رو مجبورت کرده بپذیریشون و عادی بشه ..!

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

آزاد میشه بری و پیام نور پرستاری نمیشه چون هر جور بشه بازم با کنکوره یا مپدر اکثر مواقع کاردانیش با ...

منظورم اینه تو پیام نور میتونم روانشناسی یا حقوق بخونم؟

منظورم اینه تو پیام نور میتونم روانشناسی یا حقوق بخونم؟

سلام بله میتونید

انسان موجود ناشناخته و عجیبیه، هرکسی یه شحصیت داره خیلی دقت کن رو به کار بردن کلمه"همه" ! همه پسرا بدن همه دخترا بدن همه خیانتکارن همه و همه...! خیلی کلمه سنگینیه حتی یه استثنا میتونه اون کلمه رو بی اثر کنه..! معتقدم سرنوشت آدما رو سه ضلع میچرخه یکی تاثیر عمل خودته بر زندگیت یکی تاثیر عمل دیگرانه بر زندگیت و یکیم قانونای تغییر ناپذیر دنیا(مثل زلزله سیل مرگ و...!) معتقدم انسان خوب سخت ترین اتفاقات رو تجربه میکنه چون ذات دنیا منفیه و با هرچی مثبته بد تا میکنه و منفی میسازه براش! معتقدم فقر مادر بدبختیاست اکثر مشکلات و اتفاقات بد ناشی از فقره ..! به هرچی خودت ساختی افتخار کن اما برای چهرت ، پول بابات ، قدت ، هوشت ، شانست یا هر چیزی که دیگران برات ساختن مغرور نشو !!نه خیلی ذوق چیزیو داشته باش و نه از چیزی خیلی بترس چون گدر زمان خیلی از ذوقا رو از بین برده و خیلی چیزا رو تکراری کرده و خیلی از چیزاییم ک میترسیدی رو مجبورت کرده بپذیریشون و عادی بشه ..!