منو نامزدم داریم جدا میشیم مهریم ۱۱۴ سکه هست که همش بهم تعلق میگیره،امروز بهم پیام داد گف ۱ سکه میدم و طلاهاتو بردار طلاقتو بدم وگرنه میمونی زیر مهریه گفتم مشکلی نیس بمونم خلاصه انقد اعصابمو خورد کرد بهش زنگ زدم گفتم چی میخوای از جونم بهم فحش داد گفت ج*ده و من برگشتم گفتم این خواهر و مادر خودته و به بابام کلی بدوبیراه گفت گف بابات پول میگرفت ک*ن میداد منم گفتم لابد بابای خودته نگو داره صدامو ضبط میکنه،بعد که من جوابشو دادم و ب خواهرش و پدرش متقابل فحش دادم گفت اهان دستت دردنکنه همو نیبینیم تو دادگاه،بعد بهم پیام دادم که میدونی که بخاطر فحشایی که دادی شلاق قراره بخوری منتظر ابلاغیه باش،استرس افتاده ب جونم و وکیلم گف چون صداتو ضبط کرده صددرصد ۸۰ شلاق میخوری چیکار کنم بنظرتون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچ خبری نیست این بچه هست و با این کارا میخواد مهریه نده حواست جمع کن اصلا پیام نده چون تا شش ماه قبل میشه دراورد و توی دادگاه مدرک میشه حرف هم نزن چون میخواد عصبانیت کنه ضبط کنه و مدرک بشه هر چی شد به وکیل بگو و از طرف اونا هر چز گفتن بگو با وکیلم حرف بزنزد