2777
2789
عنوان

شیرازیا بیان

63 بازدید | 12 پست

اوضاح خاموشی ها،هوا،شرایط چطوره؟

من شیراز خیلی دوست دارم ولی بر اساس شرایط خودم و بچهام مسافرت برام سخته.ولی شوهرم اصرار ک تابستون باید بریم.من خیلی مقاومت کردم.من عاشق مسافرتم ولی این بزای من مسافرت نیس.اشتیاه کردم خونه شیراز گرفتم.یعنی کلا از این خونه ب اون خونه هست برای من.بدبختی اشپزی کمکی ندارم با س بچه شیطون ک همین الانش قرص اعصاب میخورم.ده ساله ی مسافرت تفریحی واسه خودم نبوده حتی ی تنوع جای دیگه هم نرفته هرسال شیراز خونه هایپر همین بزور ی بابا بستنی ی چرخی دروازه قران..اصلا نمیشه تکونش داد.اینجا تو شهر ما چون جنوبیم معاف از بی برقی شدیم.خونه بزرگ راحت کولر روشن...اخه کاش شوهرم از رفتن پشیمون بشه.من هرسری میرم افسردگی میگیرم..الان بی برقی هم دارن دیگع واویلا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شرایط که عادیه . روزی دوساعت برق میره ولی گاهی هم یه روز یا دو روز نمیره . گرما هم که واسه ما گرمه ولی شما که جنوبید حس نمیکنید اینجا گرم باشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
شرایط که عادیه . روزی دوساعت برق میره ولی گاهی هم یه روز یا دو روز نمیره . گرما هم که واسه ما گرمه و ...

چرا همینجا گرمع میدونمدشیرازم گرمه فقط شرجی نداره.من مشکل اصلیم تنها بودن با بچه ها اذیتم بی برقی و گرما تمیتونم تحمل کنم من مدام زیر اسپیلم