2777
2789
عنوان

شخصیت یا چهره

25 بازدید | 2 پست

بچه ها من تا حالا ت رابطه نبودم حالا ی پسری پیدا شده ک با اعتماد ب نفسه و چنبار از روی شخصیت خوبش بهم کمک کرده و من کلا درگیرش شدم.و چهره خوبی داره تقریبا نداره اما هیکلش دوس ندارم واقا.

مشکل اینه کلا همینجوریه محبتش میکشه عقب در حق همم اون محبت میکنه ولی مبحتش رو من خیلی تاثیر داش

واقا اینکه برنامه مهاجرتم گذاشتم کنار تا ببینم چی میشه خیلی بهم داره فشار میاره از طرفی یسری اخلاقاش بدم میاد اینکه میزاره رفیقاش دست روش بلند کنن یا دعوایی نیست حتی واس حقش.

الان موندم واقا چ غلطی کنم هی میگم نکنه بعدا پشیمون شم نکنه بعدا بگم اشتباه کردم بچه بودم بچگی کردم.

اون اوکیه ینی نشون میده پا پیش بزاری اوکیم ولی اصلا خودش ب سختی نمیندازه برا من بارها بهم ثابت شده اونی ک ت سختیه هی میشینه تحلیل میکنه منم. اینم بگم ت رابطه نیستیم رسما همکاریم و دوستانه اس بینمون

بی خیالش شو . مرد باید طوری باشه بتونی بهش تکیه کنی. نه قیافه مهمه نه هیکل . تکیه گاه بودن مهمه

اصلا حس امنیت نمیکنم

ن فیزیکی

بروز احساسات جلوش سخته

هر لحظه میترسم حوصلش سر بره یا بره دیگع پیام نده هربارم خودم پیام دادم. عجیب اینه پیام ک میدم گل از گلش میشکفه. واقا دلم میخواس ی داداش داشتم این حرکتارو تحلیل میکرد واسم😶🌫️من فقط بیشتر بیخودی وابسته اش میشم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم