2777
2789

منظورت مننژیته؟امیدوارم زودتر خوب بشه.

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

شوهرخاله منم عفونت رفت تو خونش به مغزشم زد

بستری بود چندوقت بیمارستان

انتی بیوتیک های قوی با دوز بالا میزدن بش ونکومایسین و....

عاشق گربه ها🤍اگه نمیتونید مراقب حرف زدنتون باشید بهتره کلا حرف نزنید و ریپلای نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت مننژیته؟امیدوارم زودتر خوب بشه.

نمیدونم گفتن مغزش عفونت داره،

خیلی بالا میاورده همه چیو بردنش بیمارستان بستریه، نه میتونه حرف بزنه نه میتونه تکون بخوره، کسی هم نمیشناسه

میشه مننژیت؟ علتش چیه؟ یهویی اخه

نمیدونم گفتن مغزش عفونت داره، خیلی بالا میاورده همه چیو بردنش بیمارستان بستریه، نه میتونه حرف بزنه ن ...

نمیدونم دقیقا فقط یه همچین چیزی شنیده بودم

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

داداش من مایع مغزی نخاعیش از بینیش میاد بیرون

وا.مگه داریم

بله ضربه مغزی شده

ای وای..الان حالش چطوره؟

هوشیاره الان خداروشکر ولی اگه تا دو سه روز دیگه قطع نشه میبرنش اتاق عمل یه ماه پیش سرش تیر خورد کما ...

ای وای...خدا سلامتی بده بهش...خداروشکر که زنده اس