angry_birdss مدیر استارتر عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 6008 عنوان لپ تاپ 68 بازدید | 11 پست سلام وقت بخیر الان لپ تاپ چنده؟ یه چیزی که برای مدرسه بشه استفاده کرد گوگل میت و اسکای روم نیاز دارم کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما امروز | 22:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rezahosseini عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 470 هر مدلی که بگیری حتی دست دوم و استوک (البته نه داغون)این کارایی رو که گفتی برات انجام میده و من یتق الله یجعل له مخرجا
angry_birdss مدیر استارتر عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 6008 هر مدلی که بگیری حتی دست دوم و استوک (البته نه داغون)این کارایی رو که گفتی برات انجام میده مشکل اینه که مدل بلد نیستم . قیمت هم نمیدونم که اصلا ببینم انقد دارم که برم سراغش یا ندارم کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما
rezahosseini عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 470 مشکل اینه که مدل بلد نیستم . قیمت هم نمیدونم که اصلا ببینم انقد دارم که برم سراغش یا ندارم مدل که کاری نداره شما یکم تحقیق کن بعد برو توی چند تا مغازه بگو اینقدر بودجه دارم و واسه این کار میخوام چی پیشنهاد میدید بعد چند تا مغازه روال کار دستتون میاد میشه بپرسم بودجتون واسه این کار چقدره؟ و من یتق الله یجعل له مخرجا
angry_birdss مدیر استارتر عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 6008 مدل که کاری نداره شما یکم تحقیق کن بعد برو توی چند تا مغازه بگو اینقدر بودجه دارم و واسه این کار میخ ... تو دیوار دیدم مغازه ای دست دوم داره میگه در حد نو . ۲۷ تومن گذاشته . ولی سر در نمیارم که ببینم خوبه یا نه کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما
rezahosseini عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 470 تو دیوار دیدم مغازه ای دست دوم داره میگه در حد نو . ۲۷ تومن گذاشته . ولی سر در نمیارم که ببینم خوبه ... دیوار و دست دوم بنظرم نخرید بهتره اگه تا پنجاه شصت میتونید هزینه کنید برید نو بگیرید و خب یکم ضعیف تر ولی اگه استوک میخوایید بگیرید حتما سعی کنید با یکی که آشناست و سر در میاره برید یا یه جا حتما نشون بدید دست دوم و دیوار هم حقیقتا کار هر کسی نیست خریدش و من یتق الله یجعل له مخرجا
angry_birdss مدیر استارتر عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 6008 دیوار و دست دوم بنظرم نخرید بهتره اگه تا پنجاه شصت میتونید هزینه کنید برید نو بگیرید و خب یکم ضعیف ت ... نه می دونی این مغازه که میگم کارش همینه یعنی لپ تاپ در حد نو می فروشه . بله باید حضوری برم ببینم . ۵۰ـ۶۰ ندارم کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما
rezahosseini عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 470 نه می دونی این مغازه که میگم کارش همینه یعنی لپ تاپ در حد نو می فروشه . بله باید حضوری برم ببینم . ۵ ... بله خب هستن مغازه های اینطوری بعد کارشون دست دوم هست یا استوک؟این دو تا خیلی فرق میکنه ها ببینید برای خرید ترجیحا سعی کنید با کسی که سر در میاره برید و حتما یه جا نشون بدید بازم ولی خب کسی هم که سر در بیاره میتونه تا حدودی بفهمه که لپتاپ سالمه یا نه و من یتق الله یجعل له مخرجا
angry_birdss مدیر استارتر عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 6008 بله خب هستن مغازه های اینطوری بعد کارشون دست دوم هست یا استوک؟این دو تا خیلی فرق میکنه ها ببینید برا ... نه همون استوک . خوزستانیم استوک زیاد هست کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما
rezahosseini عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 470 نه همون استوک . خوزستانیم استوک زیاد هست اونجا که استوک به شدت زیاد هست اتفاقا از نظر قیمت شاید نسبت به سمت ما ارزون تر هم باشه پیشاپیش مبارک باشه و من یتق الله یجعل له مخرجا
angry_birdss مدیر استارتر عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 6008 اونجا که استوک به شدت زیاد هست اتفاقا از نظر قیمت شاید نسبت به سمت ما ارزون تر هم باشه پیشاپیش مبارک ... برا سال تحصیلی نیاز دارم انشالله جور بشه بخرم . ممنونم 🌹 کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما
rezahosseini عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 470 برا سال تحصیلی نیاز دارم انشالله جور بشه بخرم . ممنونم 🌹 انشالله که یه لپتاپ خوب گیرتون میاد و تمام نیازتون رو برطرف میکنهانشالله 🙏 و من یتق الله یجعل له مخرجا