2777
2789
عنوان

لپ تاپ

68 بازدید | 11 پست

سلام وقت بخیر الان لپ تاپ چنده؟ یه چیزی که برای مدرسه بشه استفاده کرد گوگل میت و اسکای روم نیاز دارم

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

هر مدلی که بگیری حتی دست دوم و استوک (البته نه داغون)این کارایی رو که گفتی برات انجام میده

مشکل اینه که مدل بلد نیستم . قیمت هم نمیدونم که اصلا ببینم انقد دارم که برم سراغش یا ندارم

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکل اینه که مدل بلد نیستم . قیمت هم نمیدونم که اصلا ببینم انقد دارم که برم سراغش یا ندارم

مدل که کاری نداره شما یکم تحقیق کن بعد برو توی چند تا مغازه بگو اینقدر بودجه دارم و واسه این کار میخوام چی پیشنهاد میدید بعد چند تا مغازه روال کار دستتون میاد

میشه بپرسم بودجتون واسه این کار چقدره؟

و من یتق الله یجعل له مخرجا 
مدل که کاری نداره شما یکم تحقیق کن بعد برو توی چند تا مغازه بگو اینقدر بودجه دارم و واسه این کار میخ ...

تو دیوار دیدم مغازه ای دست دوم داره میگه در حد نو . ۲۷ تومن گذاشته . ولی سر در نمیارم که ببینم خوبه یا نه

تو دیوار دیدم مغازه ای دست دوم داره میگه در حد نو . ۲۷ تومن گذاشته . ولی سر در نمیارم که ببینم خوبه ...

دیوار و دست دوم بنظرم نخرید بهتره

اگه تا پنجاه شصت میتونید هزینه کنید برید نو بگیرید و خب یکم ضعیف تر

ولی اگه استوک میخوایید بگیرید حتما سعی کنید با یکی که آشناست و سر در میاره برید یا یه جا حتما نشون بدید

دست دوم و دیوار هم حقیقتا کار هر کسی نیست خریدش

دیوار و دست دوم بنظرم نخرید بهتره اگه تا پنجاه شصت میتونید هزینه کنید برید نو بگیرید و خب یکم ضعیف ت ...

نه می دونی این مغازه که میگم کارش همینه یعنی لپ تاپ در حد نو می فروشه . بله باید حضوری برم ببینم . ۵۰ـ۶۰ ندارم

نه می دونی این مغازه که میگم کارش همینه یعنی لپ تاپ در حد نو می فروشه . بله باید حضوری برم ببینم . ۵ ...

بله خب هستن مغازه های اینطوری

بعد کارشون دست دوم هست یا استوک؟

این دو تا خیلی فرق میکنه ها

ببینید برای خرید ترجیحا سعی کنید با کسی که سر در میاره برید

و حتما یه جا نشون بدید بازم ولی خب کسی هم که سر در بیاره میتونه تا حدودی بفهمه که لپتاپ سالمه یا نه

بله خب هستن مغازه های اینطوری بعد کارشون دست دوم هست یا استوک؟این دو تا خیلی فرق میکنه ها ببینید برا ...

نه همون استوک . خوزستانیم استوک زیاد هست

اونجا که استوک به شدت زیاد هست اتفاقا از نظر قیمت شاید نسبت به سمت ما ارزون تر هم باشه پیشاپیش مبارک ...

برا سال تحصیلی نیاز دارم انشالله جور بشه بخرم . ممنونم 🌹