2777
2789
عنوان

گرفتن دیپلم

13 بازدید | 2 پست

سلام دوستان خوبین، متاسفانه من به خاطر درگیری های فکری و عدم تمرکز دوازدهمم ۵ تا کتابو تجدید شدم انسانی ام رشاه ام با وجود زیاد خوندنم اما چون فکرم دائما مشغول بود تمرکز نداشتم موقع خوندن بعد چهار تاشو تبصره گذاشتم یدونه ام باقی مونده الان با این شرایطم و واقعا تمرکز ندارم بخونم چندبار امتحان دادم متاسفانه رد شدم دوباره الان میخام دیپلم بگیرم واقعا دوس دارم درس بخونم دانشگاه برم و بخاطر همین مشکل ک فعلا نتونستم دیپلم بگیرم مورد تمسخر خانواده و اطرافیانم قرار گرفتم و واقعا خیلی ناراحتم و تو فکرم چطور بگیرگ دیپلممو نمیدونم کجا اقدام کنم که از یه راه آسون تری بهم دیپلم بدن با وجود نهایی بودن خیلی سخت شده کسی از شما این مشکلو داشته یا از آموزشگاه ها دیپلم گرفته انسانی یا خریده چطوره رسمی و معتبرن؟

اگر بخونی ک رد نمیشی حتما خوب نمیخونی عزیزم

مدرسه بزرگسالان ثبت نام کن و اون ی درس مجدد امتحان بده ایندفعه خوب بخون و نمونه سوال کارکن

تاپیکام ممکنه هیچ ربطی به هم نداشته باشه پس لطفا نگید تاپیک قبلی ات فلان حرف زدی! موضوعاتی که براشون تاپیک میزنم یا مربوط به خودم یا اطرافیانمه، ببخشید که وقتی کامنت میذارید نمیتونم تک تک جواب بدم و ممنونم از راهنمایی هاتون✨️🙏🏻یعنی میشه یه شبی بیاد که از ذوق خوابم نبره؟!🫠 امیدوار به رحمت بی نهایت خدا💙🤲

دقیقا منم همین مشکلی دارم منم تاا نهم خوندم انتخاب رشته کردم ها ولی دیگه نرفتم دنبال دیپلمم گفتن باید سه سال بخونی تا دیپلم رو بتونی بگیری

منم یه اسل حوصلم نمیکشه دوستدارم هزینه کل تحصیلم و نقدا بدم دیپلمم بگیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷