2777
2789
عنوان

نظر بدید

58 بازدید | 9 پست

من دختری ۱۲ ساله هستم که به بلوغ رسیدم 🩸

من بابام بهم گیر میده اگه خیلی موهام از روسری بیرون باشه و مامانم هم همین طور من هم آدم دوطرفه ای ام گاه چادر گاه روسری با موهای باز بعد بابام اولا وسط خو...نه. لباس ... عوض میکنه ( جز شورت) و اینکه خیلی رو حجابم حساسه و... بعد داداشم میتونه شلوارک بپوشه من که هفت سالم بود هم نمیتونستم یا بابام تیشرت میپوشه بماند که مرد هست امشب با شلوارک رفت سر کوچه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با این سن توی سایت؟؟؟؟

عزبزم شما۲سال پشت کنکور بوذید؟یعنی ۳بار کنکور دادید؟

تاپیکام ممکنه هیچ ربطی به هم نداشته باشه پس لطفا نگید تاپیک قبلی ات فلان حرف زدی! موضوعاتی که براشون تاپیک میزنم یا مربوط به خودم یا اطرافیانمه، ببخشید که وقتی کامنت میذارید نمیتونم تک تک جواب بدم و ممنونم از راهنمایی هاتون✨️🙏🏻یعنی میشه یه شبی بیاد که از ذوق خوابم نبره؟!🫠 امیدوار به رحمت بی نهایت خدا💙🤲

نه ۶ بار از ۴۰۲ تا ۴۰۴ هر سال ۲ کنکور

ن منظورم ب طور کلی این بود ک ب جز دوازدهم ۲بار دیگه برا کنکور خوندید؟

من خیلی به کمک تون نیاز دارم

تاپیکام ممکنه هیچ ربطی به هم نداشته باشه پس لطفا نگید تاپیک قبلی ات فلان حرف زدی! موضوعاتی که براشون تاپیک میزنم یا مربوط به خودم یا اطرافیانمه، ببخشید که وقتی کامنت میذارید نمیتونم تک تک جواب بدم و ممنونم از راهنمایی هاتون✨️🙏🏻یعنی میشه یه شبی بیاد که از ذوق خوابم نبره؟!🫠 امیدوار به رحمت بی نهایت خدا💙🤲