2777
2789
عنوان

سیزده صفر

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 51 پست
واااای امروز اصلا نمی دونستم چه روزیه! تصمیم گرفتم پیاده تا به جایی برم.مردم تو صف خرید جا سوئیچی و ...

عجب حماقتی .اگر همین اندازه به وجود امام زمان معتقد بودن الان اومده بود

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم..این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21.و آیدی روبیکا @Mohamadreza11359

کدام فرقه؟ البته حدسم بوده که حتما یه آدمهایی پشت این قضیه هستند .قانون جذب هم خیلی جا افتاده برای ا ...

دقیقا همین که می فرمایید. بنده آنچنان تو این مباحث حرفه ای نیستم. اگه محمد علی رو بشناسید، ایشون خیلی روشنگری می کنن. و در موردشون صحبت می کنن.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

[QUOTE=418537976]اتفاقاً مغزشون کامل به فنا رفته همینجا یک روز قشنگ تاپیکا رو در نظر بگیر ۱۰۰ تا تاپ ...

آره واقعاً اوضاع اصلاً جالب نیست

فقط این وسط نون رمال و فالگیر و دعانویس تو روغنه

من یه خانم میشناسم با لول شخصیتی خیلی پایین، تو یه خونه کلنگی شروع کرد به فا ل قهوه گرفتن و اراجیف بافتن واسه ملت، بعدها شنیدم ماشین مدل بالا و آپارتمان و... خریده

حماقت و جهل مردم رو نردبان ترقی خودش کرده

دقیقا همین که می فرمایید. بنده آنچنان تو این مباحث حرفه ای نیستم. اگه محمد علی رو بشناسید، ایشون خیل ...

محمد علی کیه

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم..این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21.و آیدی روبیکا @Mohamadreza11359

عجب حماقتی .اگر همین اندازه به وجود امام زمان معتقد بودن الان اومده بود

دقیقا. ولی برام جالبه افرادی که از دین هیچی رو قبول ندارن. ۱۳ صفر رو خیلی قبول دارن!

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

آره واقعاً اوضاع اصلاً جالب نیستفقط این وسط نون رمال و فالگیر و دعانویس تو روغنهمن یه خانم میشناسم ب ...

واقعا تاسف داره .

خودم اگر میخواستم الان کلی پولدار بودم .خخخ

واااای امروز اصلا نمی دونستم چه روزیه! تصمیم گرفتم پیاده تا به جایی برم.مردم تو صف خرید جا سوئیچی و ...

تاپیکارو دقت کردی؟؟

از اول صفر تا امروز روزی صد بار راجع به این موضوع تاپیک زدن

طرف دیگه خیلی دروغش شاخ دار بود نوشته بود ما پول تو دست و بالمون نبود پارسال رفتم یه جا کلیدی گرفتم به نیت خرید خونه امسال خونه دار شدم😂😂😂😂

محمد علی کیه

رادیو محمد علی سرچ کنید، تمامی کانال ها و صفحه شون رو میاره براتون. یه آقای جوان و با سواد تو این حوزه، که با افرادی که ترویج دهنده خرافات و همین قانون جذب و امثالش هستن، برخورد که نه ولی در موردشون روشنگری میکنه.

تاپیکارو دقت کردی؟؟از اول صفر تا امروز روزی صد بار راجع به این موضوع تاپیک زدنطرف دیگه خیلی دروغش شا ...

با این تورم منم پارسال طلا میخریدم، الان پولدار بودم. 🤣🤣

حالا خونه خریدن ایشون هم اصلا ربطی نداره ها، ولی خوششون میاد ربط بدن.

رادیو محمد علی سرچ کنید، تمامی کانال ها و صفحه شون رو میاره براتون. یه آقای جوان و با سواد تو این حو ...

قانون جذب رو گفتی یه چیزی یادم اومد😂😂

یکی تاپیک زده بود با قانون جذب ۱۰ سانت قدم بلند شده😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تاپیکارو دقت کردی؟؟از اول صفر تا امروز روزی صد بار راجع به این موضوع تاپیک زدنطرف دیگه خیلی دروغش شا ...

من دیروز دیدم .اول فکر کردم نکنه یه چیزی هست من بیخبرم رفتم تحقیق کردم دیدم تازه اومده بیرون .

آخه یکی نیست به اینها بگه به چه دلیل حرف اون آدم ناشناس را قبول میکنی

قانون جذب رو گفتی یه چیزی یادم اومد😂😂یکی تاپیک زده بود با قانون جذب ۱۰ سانت قدم بلند شده😂😂😂😂😂 ...

خخخ .شاید جاهای دیگر هم رشد کرده ،روش نشد بگه .

اگر ابن قانون درست باشه پس طرف سالها آرزوی بچه داره باید بشه یا سالها آرزوی خونه و ووو

رادیو محمد علی سرچ کنید، تمامی کانال ها و صفحه شون رو میاره براتون. یه آقای جوان و با سواد تو این حو ...

کانال اینا هم دارم به نام معنویتهای کاذب خیلی خوبه

دقیقا. ولی برام جالبه افرادی که از دین هیچی رو قبول ندارن. ۱۳ صفر رو خیلی قبول دارن!

علتش اینه (نظر خودمه)که دین بیشتر میگه اون دنیا بهتون پاداش یا جزا میدیم و اینها خب میگن معلوم نیست اون دنیایی باشه .ولی این مسائل چون برای رسیدن به امور همین دنیا هست میرن سراغش