2777
2789
عنوان

سیزده صفر

176 بازدید | 51 پست

نمیدونم چه جور آدمی و با چه نیتی امسال استارتش زد و سیزده صفر را بنا نهاد .چیزی که هیچ سبقه تاریخی و شرعی نداره

حالا کتاب قرآن و اینهمه روایات هست حرف از اینهابزنیم میشیم عرب پرست یا متحجر ولی این مسائل بی ریشه را باور میکنند

مشکل اصلی اینه که مردم ،دینشون ،علمشون ،عقلشون، فرهنگشون همش شده فجای مجازی .نمیان از اهل فن بپرسند

وای به اینهمه جهالت

التماس تفکر

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم..این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21.و آیدی روبیکا @Mohamadreza11359

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

راستش خیلی تو تاپیکای ۱۳ صفر خواستم نظر منفی بدم دقیقا به خاطر بخش باور غلط

بعد باخودم گفتم همه اینها به خاطر اندک ارزو و امید باقی مونده تو قلب مردممونه . اگر قراره با خریدن چندتا چیز کوچیک حس خوب بگیرن خب چه اشکالی داره بذاریم خوش باشن . حتی اگر وهم هم باشه باز عیبی نداره🥲

من هنوز نمیدونم فلسفه این ۱۳ صفر چیه؟از یکیشون پرسیدم گفت برو تو گوگل سرچ کن منم دیگه پی حرفشو نگرفت ...

هیچ فلسفه ای نداره .من درآوردیه .مثل سیزده بدر

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم..این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21.و آیدی روبیکا @Mohamadreza11359

هیچ فلسفه ای نداره .من درآوردیه .مثل سیزده بدر

واقعاً این حجم از خرافاتی بودن خیلی عجیبه

یعنی یکی بگه من پونزدهم رفتم دمپایی بخرم دو کیلو طلا پیدا کردم از ماه بعدش نصف مملکت پونزدهم هر ماه میرن دمپایی میخرن😂😂😂😂😂

راستش خیلی تو تاپیکای ۱۳ صفر خواستم نظر منفی بدم دقیقا به خاطر بخش باور غلط بعد باخودم گفتم همه اینه ...

ببینید اگر اینطور فکر کنید پس ما نه نیاز به دین داریم نه عقل و نه علم .هرکی عشقش کشید یه کاری انجام بده و حاجتش را بگیره.خدا خواسته ما با نور علم و عقل و دین بریم جلو .رسیدن به مقصد فقط مهم نیست بلکه راه رسیدن به اون هم مهمه .از راه کهانت و تسخیر جن هم به مقصود میشه رسید اما این راه را خدا اجازه نداده .رسیدن به ثروت خیلی خوبه اما نه از هر راهی

استارترشو یه خانم اینجا زد تاپیکش بازدید زیادی خورد این داستان بی سروته همچنان ادامه دار

اینجا اولش نبوده الان همه جا پخش شده

واقعاً این حجم از خرافاتی بودن خیلی عجیبهیعنی یکی بگه من پونزدهم رفتم دمپایی بخرم دو کیلو طلا پیدا ک ...

اره والا .بعضیها دم از روشنفکری هم میزنند

اره والا .بعضیها دم از روشنفکری هم میزنند

اتفاقاً مغزشون کامل به فنا رفته

همینجا یک روز قشنگ تاپیکا رو در نظر بگیر ۱۰۰ تا تاپیک میزنن راجع به فا ل گیری و حس ششم و جادو جنبل و دعانویس🤮

[QUOTE=418537976]اتفاقاً مغزشون کامل به فنا رفته همینجا یک روز قشنگ تاپیکا رو در نظر بگیر ۱۰۰ تا تاپیک میزنن راجع ب ...[/Qارا

اه واقعا خیلی بی منطق و عقل و علمی میرن جلو .آخه حس ششم چیه اگر معتبر باشه برای خود اون شخص است یا تعبیر خواب و ...

چی بشه جامعه ما

اینا یه فرقه هستن، افتادن به جون مردم. چند ساله دارن مفاهیم دینی رو گره میزنن به یکسری موارد. تبلیغات کلانی هم میشه بابتش.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

اتفاقاً مغزشون کامل به فنا رفته همینجا یک روز قشنگ تاپیکا رو در نظر بگیر ۱۰۰ تا تاپیک میزنن راجع به ...

واااای امروز اصلا نمی دونستم چه روزیه! تصمیم گرفتم پیاده تا به جایی برم.مردم تو صف خرید جا سوئیچی و طلا بودن.

وقتی متوجه شدم، گریه م گرفته بود از شدت حماقت آدما.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

اینا یه فرقه هستن، افتادن به جون مردم. چند ساله دارن مفاهیم دینی رو گره میزنن به یکسری موارد. تبلیغا ...

کدام فرقه؟ البته حدسم بوده که حتما یه آدمهایی پشت این قضیه هستند .

قانون جذب هم خیلی جا افتاده برای اینه که بگن تاثیرگذار هستی فکر تو هست نه خدا .

عرفان حلقه هم خیلی خطرناکه