2777
2789
عنوان

روز طلاقم

23 بازدید | 4 پست

میخوام یکی از خیابونی جایی پیدا کنم با خودم ببرم محضر تا شوهرم ببینه بترکه

من به خاطر خیانتی که بهم شد داغون شدم و افسرده و خونه نشین شدم از همه چیز تو زندگیم عقب موندم اما دیگ بسه تو مرام و معرفت من نیست و نبوده بخوام وقتی یه اسم دیگ رومه خیانت کنم و گناه کنم اما روز طلاقم شده به یکی پول میدم فقط با من بیاد تا اون ببینه و چشمش در بیاد

یه کاری باهاش میکنم به اینکه اصن تو این سالها دوسش داشتم یا نه شک کنه غرورش له میکنم دقیقا کاری که اون با من کرد

ولی هنوز به اون قسمت که باید طرف از کجا پیدا کنم و راضیش کنم با من بیاد فکر نکردم

ایده های جالب تری اگه دارین ممنون میشم بگین

آره که باد بندازه غبغبش همه جا پر کنه مه تو خائن بودی خداییش این چه فکریه به سرت زده . اتفاقا خیلی خوشتیپ و خانوم برو تا حسرت بخوره که طلا رو از دست داده بدل داره . بعدشم تو زندگیت اینقدر خودتو بساز و پیشرفت کن که به گه خوردن بیفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیادچکارکنه شاهد؟!الکی خودتواش نخورده دهن سوخته نکن بزار اکرمیری باشکوه مثل رنگین کمان بری

من همینجوریش هم شدم آش نخورده و دهم سوخته بزار حداقل به خاطره براش بسازم که تا عمر داره یادش نره چه غلطی میخواد بکنه مثلا گور باباش

آره که باد بندازه غبغبش همه جا پر کنه مه تو خائن بودی خداییش این چه فکریه به سرت زده . اتفاقا خیلی خ ...

اون همینجوری هم پشت من هزار جور حرف زده پس حداقل بزار یه آتیشی بندازم تو دلش که تا آخر عمر بسوزه اون خیالش راحته میدونه من اهل این چیزا نیستم الآنم فک میکنه هر وقت برگشت من منتظرشم

بشدت هم آدم حسودیه حالا که دارم میرم بزار بسوزونمش برم