2777
2789
عنوان

بچه های طلاق🙃

211 بازدید | 14 پست

کسایی ک بچه طلاق هستید از زندگیتون راضید

من ازدواج کردم هم خودم هم همسرم بچه طلاقیم

ن اون خانواده شو میبینه ن من

من ک از مادرم خیلی ساله و خبر ندارم اخرین باری ک دیدمش ۱۳سالگیم بود الان ۲۶ سالم

الانم باردارم هیچکی نیست کمکم کنه این یکم اذیتم میکنه

امیدوارم نی نی ام زندگی قشنگی داشته باشه🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشالا که زندگی شما به خوبی بگذره و بچه تون این درد رو تحمل نکنه

وقتی جوابتو نمیدم ازت نترسیدم فقط نمیخوام وقت با ارزشمو برای حالی کردن توی نفهم حروم کنم اگه میخواستی بفهمی سری اولی قانع میشدی

بچه طلاق نبودم

اما خانواده ام از هم فاصله داشتن پدرم یک شهر دیگه بودم ما و مادرم یه جای دیگه

۱۸ سالگیم یکی از خواهرام از ایران رفت دوسال بعدش دوتا خواهر دیگم رفتن

۲۴ سالم شد مادرم و دادشم رفتن از ایران

و من تنها بازمانده ای اون خانواده بودم

پسرم اون زمان دو سه ساله بود و شاغل بودم شدیدا سخت گذشت .

اما خوشحالم که همه مسیر خودشونو پیدا کردن و کسی قربانی کس دیگه ای نشد

دختر دیروز مادر امروز

رفیقم بچه طلاقه

اون باباش خیلی پولداره ولی به مامانش زندگی میکنه ولی خب با دوتاشون رفت و آمد داره خیلی هم زندگی خوبی داره و موقعی هم که باردار بوده مامانش مادر و پدرش از هم جد شدن و مادرشم زندگیش عین شما بوده ولی خب خیلی راحت بچهها رو بزرگ کرده و خودشون تنهایی لذت بردن البته خوبی روزای توی هفته بچه مال همسرشون بوده

سیزده پنجاه و رحمانی صرفا یه عدد و یه اسمن ربطی به سال تولد یا فامیلی نداره

نا امید نباش بچت زیر سایه خودت زندگی خوبی خواهد داشت

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

باز خوبه تو و شوهرت هردو بچه طلاقین هم رو درک میکنید

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که وجود بیماری های روانی رو تکذیب میکنن ۲_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۳_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن «اسلام و مسیحیت هردو به یه اندازه برای من محترمن» ۴_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن✍️ تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و من حوصله چشم خوردن یا این که حسودها بیان بگن فیکی ندارم خودمو بدبخت نشون میدم تا کسی مزاحمم نشه پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم ✅ دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

الهی عزیزم خدا کمکت کنه منم بچه طلاقم الان ۷ ساله پدرو مادرم از هم جدا شدن خیلی واسم سخت بود الان عادت کردم

«بزرگ میشی یادت میره » اما با بزرگ شدن فراموش نکردم فقط بهتر از قبل درک کردم !️

رفیقم بچه طلاقهاون باباش خیلی پولداره ولی به مامانش زندگی میکنه ولی خب با دوتاشون رفت و آمد داره خیل ...

من خانواده مادرم خیلی پولدارن فقط مادرم و داییم هستن داییم ۶۰سالش هنوز مجرد زن نمیگیره مادرم بعد جدایی خانوادش نزاشتن بیان سمت ما هرچند خودشم مشتاق ما نبود

پدرم درگیر اعتیاد و یزد زندگی میکن نمیبینمش

پدرمادر من خیلی بد کردن بمن ولی بر دوست شکر خدا اینجوری نیوده

من خودم بچه طلاقم بچمم بچه طلاق شد

خودم که از تو خونه با پدر و مادرم خیری ندیدم از خونه شوهرم همینطور

ولی بچم با پدرش زندگی میکنه خدا رو شکر اوضاع عالی داره هم از نظر مالی هم روانی

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....