2777
2789

والا معدل پارسال من ۱۹ بود تراز ۹۳۵۰

هراز کنکور ۹۰۵۰

هیچ کجا فیزیو نیاوردم

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا معدل پارسال من ۱۹ بود تراز ۹۳۵۰هراز کنکور ۹۰۵۰هیچ کجا فیزیو نیاوردم

خوب بودی که

من با این پزشکی دیدمااا

منطقه چنو بودی؟؟

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا ناو دنا و میناب.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل کنه.💙🤷وطن عشق من هم وطن جان من💚🤍❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷هر مردی درخواست بده ننش..🤗🤗💘🎀🎀🎀رسولاخراجیها:لاتم لاتای قدیم🤠لااقل خاک وناموس وطن حالیش بود🙂من هرگندی باشم وطن فروش نیستم🥲💗دهنتم چفت میکنم وطنفروش احمق🤗🦥🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷آریایی💘خلیج تا ابد فارس💖💙💘شهاب عزیزم:🥺🤍اسلام حاصل پنجاه سال گذشته نیست🌚اسلام از بیش از ۱۴۰۰ سال پیش در این مملکت بوده و هست💚.اثر آن از سالهای بسیار دور در فرهنگ و ادب و شعر ما بوده.حافظی ک شمارو طاقچه خونتون گذاشتین در چندین روایت قرآن خدارو از بر خونده.😍💖💙چشاش مث مورفینه برامA@💘🎀🎀💗

چه بد.مطمئنی؟آخه میگن تراز بالای 8700 فیزیو میشه آورد

مطمئن که عزیزم تراز خودم بود دیگه😂

والا به من گفتن تراز کا ۹۰۵۰ دارو تعهدی ازاد رو شاخته من کل ایران رو زدم نیاوردم،به شنیده ها توجه نکن

البته بگم منطقه دو بودم

منطقه سه ها با تراز من راحت دارو اوردن پارسال

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
خوب بودی که من با این پزشکی دیدمااامنطقه چنو بودی؟؟

اره پزشکی میشدم نزدم کار بالین دوست ندارم

ولی شاید امسال مجبور بشم برنم

منطقه دو

عع منم معدلم حدودا 18 و اینا میشه تراز بده 8800 اینا تو تخمین زدم

باید برای کنکور تراز 10 هزار بیارم که حداقل تراز کلم بشه 9200 بتونم پززشکی روزانه بیارم

خیلی شرایط سختیه

امیدوارم امسال بهتر تراز بدن

❤️

عع منم معدلم حدودا 18 و اینا میشه تراز بده 8800 اینا تو تخمین زدم باید برای کنکور تراز 10 هزار بیارم ...

من پارسال معدلم ۱۸/۷ حدودی اینا بود بعد تراز معدلم شد ۸ هزار و ۷۰۰ و خورده ای اونوخ به معدل ۱۸ تراز ۸۸۰۰ بده؟😐

من پارسال معدلم ۱۸/۷ حدودی اینا بود بعد تراز معدلم شد ۸ هزار و ۷۰۰ و خورده ای اونوخ به معدل ۱۸ تراز ...

اخه من پارسال 18 شدم و نصف نمراتم ماله پارسال بود شدم 8200

الان از 18 بالاتره

اخه میگن با توجه به شرایط امسال تراز ها بالاتر میره

عزیزم من قصد توهین نداشتم تو تخمین دیدم

❤️

عع منم معدلم حدودا 18 و اینا میشه تراز بده 8800 اینا تو تخمین زدم باید برای کنکور تراز 10 هزار بیارم ...

من که کلا ناامید شدم.

مامانم هم هر روز میاد میگه الان با این نمره هات چقدر تو کنکور باید بزنی تا قبول شی.بد فشاری رومه.خیلی حس بدیه.بعد من استرس که میگیرم اشتهام کور میشه و غذا نمیتونم بخورم و کل انرژیم میره.بعد مثلا دیدی ناراحتی مزه ی دهنت تلخه.من تو اکثر این روزا همینطوریم.

کاش وقتی ذوقش رو داریم بشه

اخه من پارسال 18 شدم و نصف نمراتم ماله پارسال بود شدم 8200الان از 18 بالاتره اخه میگن با توجه به شرا ...

منم چند تا از نمراتپو تز پارسالش ک بهتر بودو در نظر گرفتن

چه ربطی به شرایط داره

اتفاقا امسال امتحانا خیلی آسون بود و فکر نکنم تراز خوبی بده

معلم ما گفت ۲۰ زیاد داشتیم🥲

نمیدونم بعضیا میگن امسال تراز بیشتر میده بعضیا میگن کمتر

من فکر کنم کمتر بده کاش من ترمیم نمیکردم😔