2777
2789
عنوان

نفرین

24 بازدید | 8 پست

یه جاهایی دیگه زورت به هیچی و هیچ کس نمیرسه فقط دست به دامن نفرین میشی

یه روزی مامانمو دعوا میکردم چرا نفرین میکنی

میزد رو سینش میگفت چون جیگرم سوخته

آخ مادر کجایی که جیگرت دختر سوخته و دست به نفرین شده

کجایی مادر که دلم برات تنگ شده

امروز همون روزیه که دنیا به کامت میشه

جنت مکان باشن 💚

....

گویند : مرغیست به نام « آمین » !

مرغی آسمانی

در بلندترین نقطهٔ آسمان

آنجا که بخدا نزدیکتر است می پَرَدو سخن می گوید

او شنوا ترین موجود ِ جهان ِ هستی است

هر چیز را که می شنود ،

دوباره بنام فرد ِ گوینده

آنرا تکرار می کند و آمین می گوید

این است که همهٔ آیین ها می گویند

مراقب کلامت باش !

این است که می گویند

تنها صداست که می ماند

این است که می گویند

دیگران را دعا کنید !

این است که اگر

دیگرانی را نفرین کنیم

روزی خود ِ ما

دچار آن خواهیم بود

مرغ آمین

هر آنچه که بگوئیم را

با اسم خود ِ ما ، جمع می کند

و به خداوند اعلام می کند

آنگاه در انتهای جمله

آمیـن می گوید

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
جنت مکان باشن 💚 .... گویند : مرغیست به نام « آمین » !مرغی آسمانیدر بلندترین نقطهٔ آسمانآنجا که بخدا ...

کاش الان که از خدا خواستم

مرغ آمین ، امین میگفت

خدایا دلم شکسته و داری میبینی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کاش الان که از خدا خواستم مرغ آمین ، امین میگفت خدایا دلم شکسته و داری میبینی

گاهی اون چیزی ک ما میخایم با انتقامی ک خدا میخاد بگیره خیلیییی کوچیکتره بسپار دست خدا و ببین چطور میشه

گاهی اون چیزی ک ما میخایم با انتقامی ک خدا میخاد بگیره خیلیییی کوچیکتره بسپار دست خدا و ببین چطور می ...

کل زندکیم شده صبر کردن

و همین چندتا ادم دوره ای دارن باعث ضعف اعصابم میشن

خدا کی میخاد انتقام بگیره ؟؟؟ وقتی من از اعصاب ضعیف و داغون شدم ؟؟ وقتی استرس مریضم کرد ؟

کل زندکیم شده صبر کردن و همین چندتا ادم دوره ای دارن باعث ضعف اعصابم میشن خدا کی میخاد انتقام بگیره ...

نه عزیزم وقتی رها کردی و سپردی ب خودش

بعنوان ادمیک از صبرمعجزه دیده میگم صبر کن 🙌🏻

خدا وند کمکت کنه عزیزم 🙏🏻🙏🏻✨️✨️

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

ممنون عزیزم ان شالله خدا روی شمارو بگیره

انشاءلله🙏🏻💚

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍