2777
2789
عنوان

ی سولل

155 بازدید | 43 پست

من همسرم خیلی دوسم داره هااا

ولی من برای مشکل پوستم کل بدنم مو داره یعنی فقط تا زانو و آرنج دستم مو نداره بعد اینک ی قرص مصرف میکنم صورتم مخصوصا لبام خشکی زده خیلی بد الان هم سرما هم خوردم دی بدتره بعد من کل بدنم جوش زده بخاطر حسایت و لک گرفته رفتم دکتر دارو اینا داد تموم شده احساس میکنم همسرم مث قبلا به چشمش خوشگل نمیام🥲قبلا هرلحظه منو میبوسید تو بغل میگرفت خلاصه بشدت محبت ولی الان اصن اینکارا نمیکنه توی چت ی عزیزم فقط میگ ممکن بخاطر این باشه ک بدنم مو داره و دی پیشش خوشگل نیستم؟

هروقت پیششم لباسای خوب میپوشم خوش بو هستم ولی مدتی اینطوری شده چند ماهی هست همش ناراحتم سر این موضوع نمیدونم برم بهش بگم یا نه اعتماد بنفسم بدجوری داره میاد پایین امروز هم با وضعیت افتضاحی منو دید خدایا کلی خجالت میکشم نمیدونم چیکار کنممم بخاطر وضعیت اقتصادی دارو هامم تموم شده رومم نمیشه هی بهش بگم دارو هام تموم شده😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه رفتارش مثل قبل نیست ممکنه بخاطر دغدغه های اقتصادیش باشه الان خیلی از مردا اینجوری شدن مشکل پوس ...

نمیدونم فقط رفتم دکتر برای جای جوشام خیلی بد شده حساسیت دارم رو همه چی کلا با هیچی نمیتونم شیو کنم

خودت وکس و پودر موبر و موم بخرشنیدم روغن مورچه هم خیلی خیلی تاثیر داره

والا میترسم بزنم بدتر بشه چون حساسه بدنم رو این چیزا نمیدونم چه غلطی کنم منتظرم این ماه نوبت دکترم بشه بهش بگم چه کنم برا پوستم با چی شیو کنم

کدوم روشای شیو و اپیلاسیونو تست کردی؟

اولین بار با ژیلت زدم جوش زدم چند مدت نزدن دوباره زدم دوباره جوش زدم بیخیال شدم با ژیلت بعدش با اسپری و نوره زدم ی بار مشکلی نبود بازم ترسیدم جوش بزنم نزدم دوباره سری اخری با نوره زدم خیلی تعریفش میکردن کل بدنم جوش ریخت اصن داغونن