2777
2789
عنوان

دوست حسود❓️😐

125 بازدید | 13 پست

اگه دوستتون بهتون حسادت کنه چیکار میکنید؟

حس میکنم بهم حسادت میکنه و سر چیز مسخره ای هم هست

مثلا فکر کنید یکی از شما خوشش اومده و دوستتون بابت این موضوع بهتون حسادت میکنه انگار

مثلا وقتی درمورد طرف حرف میزنید اون خیلی سریع گارد میگیره و اصرار داره طرف خوب نیست با اینکه اتفاقا طرفتون مورد خیلی مناسبیه

یا وقتی میگید من که قرار نیست بهش جواب مثبت بدم انگار دوستتون خوشحال میشه

این دوستی که میگم خودش تجربه یه رابطه بد رو داشته و طرف بهش خیانت کرده

خیلی دوست داشتم به روی خودم نیارم رفتارشو ولی دیگه داره آزار دهنده میشه

من خودم بفهمم یکی از دوستم خوشش اومده ذوق میکنم

نمیفهمم چرا باید یکی به همچین چیز مسخره ای حسادت کنه

از طرفی دوست ندارم باهاش قطع رابطه کنم چون ویژگی های مثبت زیادی داره و درکل دوست خوبیه برام

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

درمورد جنس مخالف باهاش حرف نزن پس

خب وقتی یکی بهم پیشنهاد میده مطمئنا باید با یکی درموردش صحبت کنم و اینم نزدیک ترین دوستمه

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالم از آدم حسود به هم میخوره

منم همینطور واقعا حالمو بد میکنه

ولی میگم که ویژگی های مثبتش زیادن💔

تنها راه قطع ارتباطه من با دو نفر خیر سرم چند سال دوست بودم دو سال پیش جشن عقدم بود دعوت شون کردم هر دوتا گفتن میان ولی هیچکدوم نیومدن حتی زنگ نزدن که خبر بدن که میان بعد تو دانشگاه دیدم شون گفتم چرا نیومدین هر هر خندیدن گفتن واااا ما هالوین پارتی بودیم یعنی یه جشن مسخره که هر سال تکرار میشه رو به جشن عقد رفیق شون ترجیح دادن چقدر آخه بعضیا میتونن حسود باشن منم باهاشون قطع رابطه کردم

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم ...

تنها راه قطع ارتباطه من با دو نفر خیر سرم چند سال دوست بودم دو سال پیش جشن عقدم بود دعوت شون کردم هر ...

چقدر بخیل بودن بعد من آرزومه برم عروسی دوستام

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

تنها راه قطع ارتباطه من با دو نفر خیر سرم چند سال دوست بودم دو سال پیش جشن عقدم بود دعوت شون کردم هر ...

یا خدا

اینکارو بکنه که از همه جا بلاکش میکنم خیلی رفتار بدی کردن دوستات

ولی این خیلی ریز داره حسادت میکنه انگار مستقیم کاری نمیکنه بخوام کلا قطع ارتباط کنم باهاش

تو چیزای دیگه هم واقعا دوست خوبی بوده برام تا الان...نمیدونم واقعا...

یا خدااینکارو بکنه که از همه جا بلاکش میکنم خیلی رفتار بدی کردن دوستاتولی این خیلی ریز داره حسادت می ...

ببین حس خودتو دست کم نگیر هیچ چیز از آدمای حسود خطرناک تر نیست آدم حسود اگه موفق نشه زمینت بزنه بهت تهمت میزنه پس اگه اعصاب و روان آروم میخوای باهاش قطع رابطه کن

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم ...

تجربه همچین چیزی رو دارم و من دقیقا تو جایگاه دوستت بودم

این اسمش حسادت نیست

اون تجربیات بد داره و قطعا نمیتونه نظر صادقانه ای نسبت به روابط تو داشته باشه

یا درباره این موضوعات صحبت نکن

یا هم قطع ارتباط نکن

متوجه نیستی اما داری اونم آزار میدی

...

تجربه همچین چیزی رو دارم و من دقیقا تو جایگاه دوستت بودم این اسمش حسادت نیستاون تجربیات بد داره و قط ...

دوست من همچین چیزی رو تو روم گفت هرچند نه به قصد بد

خواست حلش کنیم

منم گفتم پس از طرف پیش من صحبت نکن

من حسم خوب نیست بهش

و دقیقا همونی شد که من میگفتم

طرف خیلییییی مناسبش بود اما یه آدم خیانتکار عوضی از آب در اومد

و خداروشکر رابطه من و دوستم سر یه آدم بهم نخورد

...

تجربه همچین چیزی رو دارم و من دقیقا تو جایگاه دوستت بودم این اسمش حسادت نیستاون تجربیات بد داره و قط ...

میدونی اتفاقا به همینم فکر کردم

یعنی گفتم شاید بخاطر تجربه ی منفیش کلا بی اعتماد شده

ولی دقت کردم به رفتارش دیدم خودش خیلی راحت میتونه با پسرا ارتباط بگیره حتی با کسی که بهش خیانت کرد هم همچنان در ارتباطه و خیلی محترمانه جوابشو میده و براش مهمه که با طرف ارتباط داشته باشه

ولی همین آدم به من میگه کلا ارتباطتو قطع کن با پسره و اصلا بهش فکر نکن

من خودمم یه تجربه ی نسبتا منفی داشتم ولی هیچوقت توی این شرایط به دوستم نگفتم کلا بهش فکر نکن و ارتباطو قطع کن و...

گفتم بهش فرصت آشنایی بده ولی حواستم باشه

خب وقتی یکی بهم پیشنهاد میده مطمئنا باید با یکی درموردش صحبت کنم و اینم نزدیک ترین دوستمه

من همچین کسیو داشتم تو زندگیم

بهم گفت پسره لیاقتت نداره بداخلاقه تو از چیش خوشت اومده؟؟

اخرشم با دوست پسر خودش کات کرد رفت با همین پسری ک ازش بدمیگفت

اگه دلشو داری کات کن

دلشو نداری راجب جنس مخالف حرف نزن ک مث من ضربه نخوری

اینجور چیزاروهم به یکی دیگ بگو بالاخره میتونی ی دوست دیگم پیدا کنی

من همچین کسیو داشتم تو زندگیمبهم گفت پسره لیاقتت نداره بداخلاقه تو از چیش خوشت اومده؟؟اخرشم با دوست ...

خدای من...

راست میگی باید همینکارو کنم

کلا دیگه صحبت نمیکنم راجع به این مسائل باهاش