2777
2789
عنوان

بگید حق با کیه

39 بازدید | 12 پست

سلام خانما میخوام توضیح بدم ببخشید اگر طول زیاد میشه ولی بخونید نظرتونو بگید برام مهمه خیلی ناراحتم.

من با یک موسسه صحبت کردم برای ثبت نام مجازی یک کلاس(نپرسید چه کلاسی).

باهاشون طی کردم فقط فلان استاد رو میخوام. گفتن باشه چشم!!

از بهمن ماه ثبت نام کردم، گفتن هروقت ظرفیت ۱۰ نفر تکمیل بشه کلاس شروع میشه. ۴ماه گذشت و خانمه پیام داد هزینه رو کامل واریز کنید، منم واریز کردم گفتم خداروشکر دیگه شروع شد. الان ۶ ماه گذشته همچنان شروع نشده.

۷ نفر فقط جمع شدیم، همه تو گروه پیام گذاشتیم که نمیتونیم صبرکنیم کلاس بیفته برا فصل پاییز و شروع مدارس و اینها. چون خود کلاس چندماه طول میکشه اخرشم امتحان میدیم و مدرک میگیریم.

خانمه تازه پیام گذاشته تو گروه که یک ماااه دیگه کلاس شروع میشه اونهم با یک استاد دیگه !

منم خییلی عصبانی شدم، هم اینکه ۶ ماه معطل شدم، هم استادی که گفتم نیست، هم جلوجلو ازم پول گرفتن. منم نمیتونم برا یک ماه دیگه شرایط شرکت در کلاسو ندارم.

گفتم من میخام انصراف بدم پولم پس بدین گفت اصلا نمیشه، قانون ما اینه عودت نداریم. پولت مگه دست منه که پس بدم!؟

گفتم من اگر میدونستم ۶ ماه طول میکشه که اصلا ثبت نام نمیکردم تازه شما بدقولی کردید من با استاد دیگه ای با شما طی کردم، درضمن میتونستید هزینه رو بعد از تکمیل ظرفیت بگیرید نه چندین ماه زودتر.

خیلی سرد و تند جواب داد و دیر به دیر سین میگرد.

منم رفتم به یکی از مسئولین دیگه اون موسسه پیام دادم.

بقیشو پایین میگم

اون مسئول هم گفت من نمیتونم کاری برات بکنم، گفتم پس من باید با کی صحبت کنم؟ مدیر کیه؟ گفت ارجاع میدم مسئول مالی ازاون بپرس

بعد ازاین صحبتا اون خانم قبلی دوباره جوابم داد و بالاخره گفت شماره کارت بفرست پولتون رو برگردونیم.

حالا امروز فهمیده من با همکارش صحبت کردم میگه براچی به همکارم گفتی کارتون خیلی اشتباه بوده و من حلالتون نمیکنم!!

گفتم چون شما جواب منو ندادین من مجبور شدم با شخصی دیگه صحبت کنم، من پیگیری کار خودمو کردم قصد جسارت به شما نداشتم. میگه دلایلتون منطقی نیست و من حلالتون نمیکنم!

انقدر ناراحت شدم حد نداره، کلا حس عذاب وجدان گرفتم، بگید حق با من بود یا نبود؟

حق کاملا با شماست

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عذاب وجدان نگیر ،اون چون وجهه ش خراب شده اینجوری میگه تا بهت عذاب وجدان بده و عصبانیتش رو اینجوری خالی کرده

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

من کلا خیلی روی این مسئله که یکی بگه حلالت نمیکنم حساسم. میگم نکنه واقعا اشتباه کردم

تو این قضیه میدونم منم حق داشتم، ولی این خانم اصلا به من حق نداد یعنی پیش خودش؟؟

تازه اولش هیچ جوری زیربار نمیرفت پول پس بده هی میگفت دست من نیست، ولی بعدش که دید خیلی پیگیری کردم گفت باشه شماره کارت بده. تازه هنوزم واریز نکرده پولو

من میگم این نشونه دروغ نیست؟؟ چون یعنی کار دست خودش بود از اول که میگفت دست من نیس

من کلا خیلی روی این مسئله که یکی بگه حلالت نمیکنم حساسم. میگم نکنه واقعا اشتباه کردمتو این قضیه میدو ...

چقدر حساسی ،حلال کردن یا نکردن باید به حق باشه ،اگه این خانوم اینقدر حلال و حروم حالیشه نباید به شما دروغ میگفت و هی عقب نمینداخت یا تاکید کردی با فلان استاد میگفت خانوم فلانی با استادی که شما میگی امکانش نیست ،الآنم گفت شماره کارت بده میزد برات ،یعنی دستش بازه و میتونه پول رو بزنه پس دروغ گفته که مگه پولت دست منه

عذاب وجدان نگیر ،اون چون وجهه ش خراب شده اینجوری میگه تا بهت عذاب وجدان بده و عصبانیتش رو اینجوری خا ...

منم همین فکرو میکنم

میتونست از اول بامن درست رفتار کنه تا من سراغ بالادستیش نرم، یعنی من حق نداشتم برای پولم پیگیر باشم؟؟ خیلی رفتارش ناراحتم کرد

انقدر بدم میاد بخاطر گرفتن حقم بخوام اصرار کنم و خودمو کوچیک کنم اخرشم بهم حس عذاب وجدان بدن.

از بچگی چندبار تو همچین موقعیتی قرار گرفتم خییلی حس عذاب بهم میده که بخاطر گرفتن حقم بخوام پشیمون باشم.

خیلی ممنون عزیزم میخواستم بدونم نظر بقیه چیه

منم همین فکرو میکنممیتونست از اول بامن درست رفتار کنه تا من سراغ بالادستیش نرم، یعنی من حق نداشتم بر ...

قربونت ،درک میکنم چه حسی داری

چقدر حساسی ،حلال کردن یا نکردن باید به حق باشه ،اگه این خانوم اینقدر حلال و حروم حالیشه نباید به شما ...

اخه اصلا توقع نداشتم ازش. دقیقا بقول شما عصبانیه که اینو گفت. بله متاسفانه خیلی حساسم الانم شرایط روحیم خوب نیست حالم بدتر شد. اون کسیکه باید حلال کنه منم نه اون.

خیلی حرفات بهم کمک کرد عذاب وجدانم کم شد خیالم راحت شد. ممنون عزیزم🌺❤

اخه اصلا توقع نداشتم ازش. دقیقا بقول شما عصبانیه که اینو گفت. بله متاسفانه خیلی حساسم الانم شرایط رو ...

عزیزمی،بهش فکر نکن و حتما حتما پیگیر پولت باش و نزار حرفاش روت تاثیر بزاره و از حقت دفاع کن ،تو کار اشتباهی نکردی ،اون خانوم دست پیش گرفته پس نیوفته،اونی که در اصل باید حلال کنه شمایی ،وقتت،اعصابت،انرژیت،پولت همه رو به بازی گرفته ،حتما پیگیری کن و اگه پولت رو نزد مجدد به بالادستیش بگو.جدی میگم ،بهترین کار رو کردی ،حق گرفتنیه

بگو به درک ک حلال نمیکنی زمانم و پولمو از سرراه نیوردم ک

نه والا خیلی با احترام جوابشو دادم، اخرشم گفتم من قصد جسارت نداشتم فقط پیگیر کار خودم بودم، درهرصورت اگر باعث کدورت شما شده عذرمیخوام. ولی در نظر بگیرید که من در جواب ناراحتیم جواب تند و سرد گرفتم، عذرخواهی که بماند.

بعدش گفت نه من تند و سرد جواب ندادم حتما سرم شلوغ بوده شما اشتباه میکنی، الانم منتظر پس گرفتن پولتون باشید.

نمیدونم این جمله اخرو واقعی گفت؟ یا تیکه انداخت؟؟ اخر نفهمیدم پولمو پس میده یا نه

گرفتار شدم از دستشون

عزیزمی،بهش فکر نکن و حتما حتما پیگیر پولت باش و نزار حرفاش روت تاثیر بزاره و از حقت دفاع کن ،تو کار ...

باشه عزیزم حتما، یک هفته صبرمیکنم ببینم پول رو میده یا نه بعدش دوباره بهش پیام میدم که مجبورم با مسئول مالی صحبت کنم. حتما پولم میگیرم

خیلی ممنونم عزیزم🌷