سلام خانما میخوام توضیح بدم ببخشید اگر طول زیاد میشه ولی بخونید نظرتونو بگید برام مهمه خیلی ناراحتم.
من با یک موسسه صحبت کردم برای ثبت نام مجازی یک کلاس(نپرسید چه کلاسی).
باهاشون طی کردم فقط فلان استاد رو میخوام. گفتن باشه چشم!!
از بهمن ماه ثبت نام کردم، گفتن هروقت ظرفیت ۱۰ نفر تکمیل بشه کلاس شروع میشه. ۴ماه گذشت و خانمه پیام داد هزینه رو کامل واریز کنید، منم واریز کردم گفتم خداروشکر دیگه شروع شد. الان ۶ ماه گذشته همچنان شروع نشده.
۷ نفر فقط جمع شدیم، همه تو گروه پیام گذاشتیم که نمیتونیم صبرکنیم کلاس بیفته برا فصل پاییز و شروع مدارس و اینها. چون خود کلاس چندماه طول میکشه اخرشم امتحان میدیم و مدرک میگیریم.
خانمه تازه پیام گذاشته تو گروه که یک ماااه دیگه کلاس شروع میشه اونهم با یک استاد دیگه !
منم خییلی عصبانی شدم، هم اینکه ۶ ماه معطل شدم، هم استادی که گفتم نیست، هم جلوجلو ازم پول گرفتن. منم نمیتونم برا یک ماه دیگه شرایط شرکت در کلاسو ندارم.
گفتم من میخام انصراف بدم پولم پس بدین گفت اصلا نمیشه، قانون ما اینه عودت نداریم. پولت مگه دست منه که پس بدم!؟
گفتم من اگر میدونستم ۶ ماه طول میکشه که اصلا ثبت نام نمیکردم تازه شما بدقولی کردید من با استاد دیگه ای با شما طی کردم، درضمن میتونستید هزینه رو بعد از تکمیل ظرفیت بگیرید نه چندین ماه زودتر.
خیلی سرد و تند جواب داد و دیر به دیر سین میگرد.
منم رفتم به یکی از مسئولین دیگه اون موسسه پیام دادم.
بقیشو پایین میگم