2777
2789
عنوان

سن ازدواج

74 بازدید | 20 پست

۲۷ سال برای ازدواج زیاده؟

دوستم می گفت برای اینکه بتونی از زندگی و عشق لذت ببری باید حداکثر ۲۴ سالگی ازدواج کنی

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بر اساس دوستت نمیتونی زندگی کنی،هر کس شرایط خودشو داره

میافتید، بلند میشوید، اشتباه میکنید، زندگی میکنید، یاد میگیرید. شما انسانید، کامل نیستید. ضربه خوردهاید اما هنوز زندهاید. به این فکر کنید که زنده بودن، نفس کشیدن، فکر کردن، لذت بردن و دنبال کردن چیزهایی که دوست دارید، چقدر عالی است. گاهی اوقات در سفر زندگی دچار ناراحتی میشوید اما هنوز زیباییهای زیادی باقی است. حتی اگر آسیب دیدیم، باید بتوانیم روی پایمان بایستیم، چون هیچوقت نخواهیم دانست چه چیز در زندگی انتظارمان را میکشد

چه ربطی داره اخه مگه دست خود ادمه که تایمر بزاره ازدواج فقط قسمته اگر میخواهی روی خوششو ببینی که خیلی باید صبوری کنی تا مورد خوبش پیش بیاد وگرنا که روی بدبختی شو فقط میبینی

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

خب طبیعتا هر کسی باید خودش و بسنجهببینه میتونه از پس زندگی و مسئولیت هاش بر بیاد بعد ادم مناسب پیدا شه ببینه رفتاراشون اوکیه یا نه

ولی به نظر من طبیعتا دختر باید بالای ۲۷ ازدواج کنه پسر هم بالای ۳۰،۳۲

چه ربطی داره اخه مگه دست خود ادمه که تایمر بزاره ازدواج فقط قسمته اگر میخواهی روی خوششو ببینی که خیل ...

ولی برای ورود به ارتباط با جنس مخالف تایمر سن هست اثبات رسیده ۲۳ تا۲۵ فقط هدف درس دانشگاه ورزش شغل درامد

وکیل نیستم ولی هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

ولی برای ورود به ارتباط با جنس مخالف تایمر سن هست اثبات رسیده ۲۳ تا۲۵ فقط هدف درس دانشگاه ورزش شغل ...

من قبول ندارم ارتباط بی ثبات و از سر وقت گذرونی با یک پسر رو

من قبول ندارم ارتباط بی ثبات و از سر وقت گذرونی با یک پسر رو

منم ازدواج سنتی قبول ندارم ازدواج بایدعقلی باشه نه حسی

وکیل نیستم ولی هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

منم ازدواج سنتی قبول ندارم ازدواج بایدعقلی باشه نه حسی

سنتی کجاش حسی اتفاقعا ته اعقلو منطق همون روشه غیر عقل خودت دهتا عقل دیگم هستن😂😂

والا همه خانم ها که سنتی رو بدون حس میدونن و دوسش ندارن

گرچه سنتی امروز با سنتی ده شما فرق میکنه قرار نیست امروز ادم اشنا بشه فردا بره عقد کنه پروسه داره ولی پروسه درچار چوب

من یکی که حاضر نیستم با کسی که هیچ شناخت درستی نه از خودش نه از خانوادش ندارم وارد یه رابطه بی سرو ته بشم

سنتی کجاش حسی اتفاقعا ته اعقلو منطق همون روشه غیر عقل خودت دهتا عقل دیگم هستن😂😂والا همه خانم ها ک ...

ازدواج های حسی و سنتی !!! ازدواج های حسی درگیر ارتباط عشق عاشقی میشن یکسال سه سال دوستن بعد میشه ازدواج اشتباه و ازدواج سنتی هم یک شب خواستگار هست ،ازدواج مدرن ۳تا ۶ ماه ،اول مشاوره خانواده پیش سه تا مشاور خانواده دوم شناخت حدود رفتاری ها و سوم ازدواج

متوجه نشدم

ازدواج های حسی درگیر ارتباط عشق عاشقی میشن یکسال سه سال دوستن بعد میشه ازدواج اشتباه و ازدواج سنتی هم یک شب خواستگار هست ،ازدواج مدرن ۳تا ۶ ماه ،اول مشاوره خانواده پیش سه تا مشاور خانواده دوم شناخت حدود رفتاری ها و سوم ازدواج

ازدواج های حسی درگیر ارتباط عشق عاشقی میشن یکسال سه سال دوستن بعد میشه ازدواج اشتباه و ازدواج سنتی ه ...

ازدواج مدرن همون ازدواج سنتی برادر محترم🫤