zariiippp مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 49 عنوان بیبی چک 83 بازدید | 22 پست امروز | 17:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rastiiiiin عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 2098 تو عکس پیدا نیست چیه حاله انداخته یا منفیه؟ میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟
zariiippp مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 49 تو عکس پیدا نیست چیه حاله انداخته یا منفیه؟ تو عکس معلوم نیس ولی انگار یه هاله هستش، قرار بود ۳۱ پریود شم ، هنوز نشدم ولی بیبی چک انگار یه هاله هستش
zariiippp مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 49 میخاستم بدونم بیبی چک منفی اصن حتی یه هاله هم نمیوفته؟ یعنی این اگه یه هاله هس ، حتی کمرنگ مثبته؟
rastiiiiin عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 2098 تو عکس معلوم نیس ولی انگار یه هاله هستش، قرار بود ۳۱ پریود شم ، هنوز نشدم ولی بیبی چک انگار یه هاله ... اقدام داشتی؟ علائمی هم داری؟ میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟
zariiippp مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 49 اقدام داشتی؟ علائمی هم داری؟ اقدام که اره حدودا یکساله، علاعم از حدودا یه هفته قبل بعضی وقتا دلم تیر میکشه خوب میشه، ، چند روز پیش یدونه زدم کمرنگ تر بود ، این یکی رو دیروز زدم انگار یکم واضح تر شده
rastiiiiin عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 2098 میخاستم بدونم بیبی چک منفی اصن حتی یه هاله هم نمیوفته؟ یعنی این اگه یه هاله هس ، حتی کمرنگ مثبته؟ ن اصلا هیچی نمیوفته ولی واسه اینکه یهو امیدوار نشی وخدایی نکرده نخوره تو ذوقت یه تست بتا بده ان شالله که بارداری دعا کن واسه منم باردار باشم من یه هفته مونده ب موعدم میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟
zariiippp مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 49 ن اصلا هیچی نمیوفته ولی واسه اینکه یهو امیدوار نشی وخدایی نکرده نخوره تو ذوقت یه تست بتا بده ان شالل ... حتما برات دعا میکنم گلم، شما هم برا من دعا کن 🥲🤍
rastiiiiin عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 2098 اقدام که اره حدودا یکساله، علاعم از حدودا یه هفته قبل بعضی وقتا دلم تیر میکشه خوب میشه، ، چند روز پی ... عزیزمم پس مبارکههه😍 ان شالله یه نی نی سالم و صالح خدا بهم داده باشهبرو تست بتا بده زودییی و خبرشو بهم بده 😍😍 میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟
rastiiiiin عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 2098 حتما برات دعا میکنم گلم، شما هم برا من دعا کن 🥲🤍 ولی اسی یه هفتس عقب انداختییییی 😍 نی نی داریییی میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟
zariiippp مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 49 عزیزمم پس مبارکههه😍 ان شالله یه نی نی سالم و صالح خدا بهم داده باشهبرو تست بتا بده زودییی و خبرشو ب ... فداتشم ، اره خبرش رو بهتون میدم ، انشالله شماهم هر چی میخاین خدا بهتون بده😘😍