2777
2789
عنوان

تزیین کیک

414 بازدید | 12 پست

خانوما کمک، کیک درست کردم واسه روکش روش روش خامه ندارم به جاش چی استفاده کنم

انتظار جان میگیرد، خسته ام از انتظار بیهوده، خسته ام از خدا خدا کردن هایی که جوابی ندارن، دلم یه کوچولو میخواهد از جنس خودم، ۱۲سال انتظار کم نیست خدایا این بار من را ببین🙏
شكلات

متاسفانه اونم ندارم😑

انتظار جان میگیرد، خسته ام از انتظار بیهوده، خسته ام از خدا خدا کردن هایی که جوابی ندارن، دلم یه کوچولو میخواهد از جنس خودم، ۱۲سال انتظار کم نیست خدایا این بار من را ببین🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شکلات شمشی آب کن بریز روش 

یا بریز تو قیف رو کاغذ روغنی هر چی میخوای بکش بزار یخچال سفت شه

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!

یه چیزی بودیکی ازخانمای نی نی سایت میگفت خودم اختراعش کردم ودستورم پخش شده همه ازش استفاده میکنند اسمش ژلارد بود تونت بزنی دستورش میاد ژله وآردبود یه چیزی شبیه فوندانت بود

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

ممنونم از همتون

پودینگ آماده بخر با شیر مخلوط کن وقتی سفت شد بریز تو قیف ماسوره بزن. گاناش هم خوشمزه میشه.به میزان مساوی خامه و شکلات تخته.اگه هیچی نداری میتونی با پودرنارگیل یا خلال بادوم و پسته تزیبنش کنی.