2777
2789
عنوان

خاهشا کمک😭😭😭😭😭

447 بازدید | 23 پست

سلام

بچم اسهال استفراغ گرفته دیروز بردم دکتر برای تهوعش دمیترون داده یادم رفت به دکتر بگم الرژی داره حالا تو کاتولوگ دارو نوشته اونایی ک حساسیت غذایی دارن با احتیاط مصرف کنن

چیکارکنم خیلی بالا میاره بدمش ندم 

کسی تجربه داره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش شربت اندسترون بده . چند وقتشه؟

۱۴ماه

دمیترون همون اندسترونه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
از قبل حساسیت داشت به دمیترون؟؟؟  اگر میتونی آبلیمو بده بهش برای حالت تهوع خوبه

تاحالا بهش ندادم دمیترون

فقط حساسیت غذایی داره میترسم

۱۴ماه دمیترون همون اندسترونه

دمیترون شربت ضد تهوع .فک کنم بهش یک سی سی باید بدی .از داروخانه سرنگ کوچک بگیر .از داروخانه سوال کن بچه چهارده ماهه  چقد بدم اگ گفت بیشتر یک نیم سی سی شما همون یک سی سی بده هر چه کمتر بدی بهتره

سعی کن آب و مایعات کم بهش بدی که بالا نیاره

فقط شیر میخوره اونم خیلی کم 

لب به هیچی نمیزنه

حتما مواظب باش بدنش دچار کم آبی نشه با پودر ا آر اس بدنش دچار بی آبی نمیشه یک سرنگ پنج سی سی بگیر هر یک ساعت سه سی سی بهش بده

*سیب درختی رنده کن بزار داخل یخچال سیاه بشه بهش بده اونم موثر

*مواظب بچه خیلی باش تا نیاز به بستری نداشته باشه.معمولا تا یک هفته طول میکشه باید صبور باشی.شبا بیشتر مراقبش باش ممکنه تب کنه.